Greek English
  Home    Forums    Photos    Polls

:: suggestions

:: news
Read in Pramnos.com:


:: suggestions

:: polls
Will you come to Ikaria at Christmas?
Yes
No
Maybe
[ More ]


:: photos



in the Web
in nikaria.gr
Home Page » Αρθρογραφία για την Ικαρία

Δίαθλον Ικαρίας 2013

Νέα » Αθλητικά - 26/07/2013

Οι διοργανωτές του Bike Odyssey (ποδηλατική διάσχιση Πίνδου - 600 χλμ), του δυσκολότερου αγώνα που έχει πραγματοποιηθεί ποτέ στην Ελλάδα, ρίχνουν άγκυρα φέτος το καλοκαίρι -και ευλεπιστούν για πολλά καλοκαίρια ακόμη- στο Καρκινάγρι Ικαρίας διοργανώνοντας αυτή τη φορά αγώνα διάθλου (κολύμπι – τρέξιμο).

Δίαθλον Ικαρίας 2013

Σε μία περίοδο δύσκολη  για τη χώρα, ο αθλητισμός μπορεί να αποτελέσει «ανάσα» ζωής για την κοινωνία μας. Πολύ περισσότερο δε, όταν μία πρωτοβουλία στοχεύει στην αθλητική δραστηριοποίηση μίας τοπικής κοινωνίας που ασχολείται με τον τομέα του τουρισμού, όπως η φιλόξενη κοινωνία της Ικαρίας.

Υπό αυτό το σκεπτικό τo Bike Expert, που ειδικεύεται σε διοργάνωση αθλητικών event, οργανώνει σε συνεργασία με την ιστοσελίδα www.bncycling.com και το mtbxpert.gr, αυτόν τον αγώνα διάθλου (τρέξιμο - κολύμπι) στη περιοχή Καρκινάγρι Ικαρίας, την Κυριακή 11/08/2013 και ώρα 18:00. H περιοχή του Καρκιναγρίου είναι ιδανική για τη διεξαγωγή ενός αγώνα διάθλου καθώς προσφέρει συναρπαστικές διαδρομές στη στεριά σε συνδυασμό με τη θάλασσα του Αιγαίου.

Ο αγώνας θα περιλαμβάνει κολύμπι 350 μέτρων, η εκκίνηση του οποίου θα γίνει από τη Λειβάδα του χωριού (λιμανάκι) και θα καταλήξει στο Μόλο στις Αλυκές. Εκεί οι αθλητές θα συνεχίσουν με τρέξιμο 10 περίπου χιλιομέτρων μέσα στα σοκάκια του χωριού, θα ακολουθήσουν στη συνέχεια δύο πλακόστρωτα μονοπάτια και θα καταλήξουν στο ίδιο πάλι σημείο, στις Αλυκές Καρκιναγρίου.

 

Ο αγώνας είναι open και μπορεί να συμμετάσχουν άτομα άνω των 18 ετών καθώς και ανήλικες μόνο με την συγκατάθεση γονέα/κηδεμόνα. Τις προσπάθειες των αθλητών και των παιδιών μπορούν να παρακολουθήσουν φίλοι και συγγενείς καθώς και όλος ο κόσμος δωρεάν καθ’ όλη την διάρκεια. Με αυτό τον τρόπο μπορούν να χειροκροτήσουν την προσπάθεια των αθλητών, να τους φωτογραφήσουν και να τους εμψυχώσουν.

 

Στα πλαίσια της εκδήλωσης, θα λάβει  χώρα και μια ενδιαφέρουσα, διαδραστική  δραστηριότητα για τους μικρούς  μας φίλους. Ζωγραφική με θέμα κολύμπι, τρέξιμο και φύση για τα παιδιά που θα βρεθούν εκεί.

 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στην ιστοσελίδα του αγώνα http://www.mtbxpert.gr

 

Με την υποστήριξη του δήμου  Ικαρίας και του Συλλόγου Ικαρίας "Κάβο Πάπα"

Χορηγοί Επικοινωνίας: radio ikaria 87,6, ikariamag.gr


Tags: δίαθλον, Κάβο Πάπας, ikariamag.gr, Radio Ikaria, Bike Odyssey, δίαθλον Ικαρίας, Καρκινάγρι.
Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)

2002 - 2007. Pramnos Hosting
Another site of Pramnos.net
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Terms of use . Contact . Sitemap . Users . Advertisment! . Top