Greek English
  Home    Forums    Photos    Polls

:: suggestions

:: news
Read in Pramnos.com:


:: suggestions

:: polls
Will you come to Ikaria at Christmas?
Yes
No
Maybe
[ More ]


:: photos



in the Web
in nikaria.gr
Home Page » Αρθρογραφία για την Ικαρία

Ικαριώτικο Πανηγύρι στο Πέραμα

Νέα » Πολιτισμός - 06/06/2010

Με απόλυτη επιτυχία και συμμετοχή πολλών εκατοντάδων πραγματοποιήθηκε στον Αρμό Περάματος, για 9η συνεχή χρονιά το "Ικαριώτικο Πανηγύρι" του συλλόγου Ικαριωτών Περάματος "ο Ίκαρος".

Ικαριώτικο Πανηγύρι στο Πέραμα

Παρά το γεγονός ότι το πρωί του Σαββάτου είχε προηγηθεί βροχή και ο καιρός είχε για την εποχή λίγο κρύο και αεράκι, κανένας δεν πτοήθηκε από το ότι το πανηγύρι ήταν σε ανοιχτό χώρο και έτσι αρκετοί Ικαριώτες της Αθήνας, αλλά και φίλοι του νησιού διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Ξεχωριστή στιγμή το παιδικό χορευτικό τμήμα του συλλόγου, που καταχειροκροτήθηκε. Επίσης στο καλωσόρισμά του, ο εκπρόσωπος του συλλόγου, είπε και δύο (σωστές)κουβέντες αλληλεγγύης στη Γάζα, καταδίκης της ισραηλινής εγκληματικότητας και σχολιασμού των μέτρων κυβέρνησης-ΔΝΤ-ΕΕ-ΕΚΤ. Δε χρειαζόταν όμως και ήταν άστοχη και υπερβολική κίνηση, να χαρακτηρίσει λίγο αργότερα από μικροφώνου, προβοκάτορες που θέλουν να εκμεταλλευτούν την εκδήλωση, μια μικρή ομάδα νεαρών που μοίρασε ένα κείμενο με περιεχόμενο κατά των μέτρων και υπέρ των απεργιών.

Ενδεικτικό της επιτυχίας του πανηγυριού, είναι ότι κάποια στιγμή πουλήθηκαν και εξαντλήθηκαν όλες οι προμήθειες. Ίσως να μην ξέρουν όσοι διαβάζουν το Blog τι ισχύει στα ικαριώτικα πανηγύρια, γι αυτό και πρέπει να το πούμε, ότι η διοργάνωση γίνεται με εθελοντική δουλειά και τα έσοδα πάνε για ένα κοινό και προαποφασισμένο σκοπό. Οπότε μπράβο στους εθελοντές. 

(Δείτε το αυθεντικό κείμενο εδώ)


Νάσος Μπράτσος
Tags: Πανηγύρι, Πέραμα, Ικαριώτικο Πανηγύρι, Ο Ίκαρος.
Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)

2002 - 2007. Pramnos Hosting
Another site of Pramnos.net
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Terms of use . Contact . Sitemap . Users . Advertisment! . Top