Greek English
  Home    Forums    Photos    Polls

:: suggestions

:: news
Read in Pramnos.com:


:: suggestions

:: polls
Will you come to Ikaria at Christmas?
Yes
No
Maybe
[ More ]


:: photos
Λαμπρινή - Παντελής


in the Web
in nikaria.gr
Home Page » Αρθρογραφία για την Ικαρία

Νέα δρομολόγια για Ικαρία, Φούρνους και Σάμο

Νέα » Ακτοπλοΐα - 21/01/2009

Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να ξεκινήσει τα δρομολόγια του το πλοίο «Σαρδήνια Βέρα», στη γραμμή Πειραιάς- Ικαρία- Φούρνοι- Σάμος με επιστροφή για τρία δρομολόγια την εβδομάδα.

Όπως δήλωσε στην ΕΡΑ ΑΙΓΑΙΟΥ, ο πρόεδρος της εταιρείας Kallisti Ferries Γιώργος Σπανός η εταιρεία του είναι έτοιμη να διεκδικήσει μερίδιο των άγονων γραμμών στο βόρειο Αιγαίο, δρομολογώντας ένα ταχύπλοο και ένα συμβατικό πλοίο. Εντωμεταξύ με παρέμβασή του στο Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας, ο βουλευτής της ΝΔ στο Νομό Σάμου Θαλασσινός Θαλασσινός ζητά την εξεύρεση οριστικής λύσης στην ακτοπλοϊκή σύνδεση του Αγ. Κηρύκου και των Φούρνων με τον Πειραιά. Η παρέμβαση του κ. Θαλασσινού έγινε αμέσως μετά τη συνάντηση που είχε με τον Υφυπουργό, κ. Πάνο Καμμένο και κατά την οποία δόθηκε λύση με τη δρομολόγηση πλοίου στη γραμμή Πειραιάς–Αγ. Κήρυκος–Φούρνοι–Καρλόβασι – Βαθύ. Ωστόσο, ο κ. Θαλασσινός, ενόψει και της καλοκαιρινής περιόδου, επιμένει για οριστική λύση του ζητήματος, με δεδομένο τις ανάγκες τόσο των κατοίκων της Ικαρίας που εξυπηρετούνται από το λιμάνι του Αγ. Κηρύκου, όσο και των κατοίκων των Φούρνων. Χθες με καθυστέρηση 1,5 ώρας αναχώρησε απ’ τον Πειραιά, στις 8.30 το βράδυ το πλοίο ΛΥΣΣΟΣ μετά από τηλεφώνημα φάρσα ότι τοποθετήθηκε σ’ αυτό βόμβα.


news.ert.gr
Tags: Γιώργος Σπανός, Kallisti Ferries, Σαρδήνια Βέρα, Φούρνοι, Σάμος, Πάνος Καμμένος.
Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)

Comments

  • ΑΣΚΟΠΗ Η ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΦΟΥ ΑΝΑΧΩΡΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ 17/7 ΚΑΙ ΗΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΒΓΑΛΕΙ ΕΙΣΙΤΗΡΕΙΑ ΜΕ ΤΗ ΜΟΝΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΗΝΑ, ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ Σ'ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΧΩΡΑ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΧΕΙΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ.....
    By: ΘΕΟΔΩΡΟΥ @ 14/07/2009


2002 - 2007. Pramnos Hosting
Another site of Pramnos.net
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Terms of use . Contact . Sitemap . Users . Advertisment! . Top