Greek English
  Home    Forums    Photos    Polls

:: suggestions

:: news
Read in Pramnos.com:


:: suggestions

:: polls
Will you come to Ikaria at Christmas?
Yes
No
Maybe
[ More ]


:: photos
PA200926


in the Web
in nikaria.gr
Home Page » Αρθρογραφία για την Ικαρία

Ανακοίνωση Δημάρχων Ικαρίας

Νέα » Πολιτικά - 04/01/2009

Δεν μένουμε αδιάφοροι στις δραματικές εξελίξεις στην Παλαιστίνη. Καταγγέλλουμε με αγανάκτηση και αποτροπιασμό το νέο έγκλημα του Ισραήλ που συντελείται πάλι σε βάρος του Παλαιστινιακού λαού, με τους συνεχιζόμενους ισραηλινούς αεροπορικούς βομβαρδισμούς που έχουν ως αποτέλεσμα εκατοντάδες νεκρούς και τραυματίες, ανάμεσά τους και μικρά παιδιά. 

  Τεράστιες ευθύνες γι’ αυτή την νέα εγκληματική δολοφονική ενέργεια του Ισραήλ έχει πρώτα και κύρια η ισραηλινή κυβέρνηση, αλλά ανάλογες ευθύνες έχουν και οι ιμπεριαλιστές των ΗΠΑ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης που με τις πολιτικές τους ενθαρρύνουν και υποθάλπουν την ισραηλινή επιθετικότητα.

Η Τ.Α ως εκπρόσωπος ολόκληρης της κοινωνίας οφείλει να καταδικάσει όλους τους φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς της νέας δολοφονικής επίθεσης.                     Ζητώντας παράλληλα από την Ελληνική Κυβέρνηση και από τους Διεθνείς Οργανισμούς να καταδικάσουν τις πολεμικές επιχειρήσεις του Ισραήλ.
   Καλούμε τον λαό της Ικαρίας και τους μαζικούς φορείς του Νομού, να καταγγείλουν αυτό το νέο έγκλημα του Ισραηλινού κράτους και να καταδικάσουν τους αίτιους για αυτό.
   Καλούμε Τα Δημοτικά συμβούλια να εκφράσουν την αμέριστη συμπαράσταση και αλληλεγγύη τους στο δοκιμαζόμενο Παλαιστινιακό λαό απαιτώντας :
  • Να σταματήσουν άμεσα οι ισραηλινές επιθέσεις ενάντια στους Παλαιστινίους και να καταδικάσει η διεθνής κοινότητα το Ισραήλ.
  • Να αποσυρθούν άμεσα τα Ισραηλινά στρατεύματα κατοχής και οι Ισραηλινοί έποικοι από τα Παλαιστινιακά εδάφη.
  • Παλαιστίνη ελεύθερη ανεξάρτητη με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ.   
Καλούμε σε γενική και έμπρακτη έκφραση αλληλεγγύης προς τον λαό της Παλαιστίνης, υποστηρίζουμε την πρωτοβουλία των συνδικάτων .
Συγκεντρώνουμε φαρμακευτικό υλικό :
Παυσίπονα – Αντιπυρετικά – Αντιβιοτικά ευρέως φάσματος-                       –Επιδεσμικό υλικό (επίδεσμοι, λευκοπλάστη) - Γάντια μιας χρήσης
– Σύριγγες –Αντισηπτικά – Ορούς τροφής – Ορούς τόνωσης –
Βιταμίνες – Αντιασθματικά.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Το φαρμακευτικό υλικό να μην είναι χρησιμοποιημένο, δεν πρέπει να χρειάζεται ψυγείο, ο χρόνος λήξης να μην είναι μικρότερος από ένα χρόνο.
      Όλα τα παραπάνω θα συγκεντρώνονται στα Δημαρχεία Αγίου Κηρύκου, Ευδήλου και Ραχών για να αποσταλούν στην εμπόλεμη  περιοχή .   
                                ΟI ΔΗΜΑΡΧΟΙ 
ΑΓΙΟΥ ΚΗΡΥΚΟΥ          ΕΥΔΗΛΟΥ                     ΡΑΧΩΝ    ΣΠΥΡΟΣ ΤΕΣΚΟΣ   ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΣΤΑΜΟΥΛΟΣ ΦΑΝΟΥΡΗΣ ΚΑΡΟΥΤΣΟΣ 

Tags: Δήμαρχοι, Σπύρος Τέσκος, Στυλιανός Σταμούλος, Φανούρης Καρούτσος, Παλαιστίνη.
Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)

2002 - 2007. Pramnos Hosting
Another site of Pramnos.net
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Terms of use . Contact . Sitemap . Users . Advertisment! . Top