Greek English
  Home    Forums    Photos    Polls

:: suggestions

:: news
Read in Pramnos.com:


:: suggestions

:: polls
Will you come to Ikaria at Christmas?
Yes
No
Maybe
[ More ]


:: photos



in the Web
in nikaria.gr
Home Page » Αρθρογραφία για την Ικαρία

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η χτεσινή συγκέντρωση στον Αγ. Κήρυκο με ομιλήτρια τη ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα

Νέα » Πολιτικά - 04/10/2008

Στον Κόκκινο βράχο, στο νησί της Ικαριάς, ήταν από προχτές την Πέμπτη το απόγευμα η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα. Η υποδοχή που επιφύλαξαν οι Ικαριώτες ήταν αντάξια αυτής που ταιριάζει όταν περιμένεις τον δικό σου άνθρωπο.

Δεν είναι τυχαίο ότι εκεί τα εκλογικά ποσοστά του Κόμματος χτυπάνε «κόκκινο». Εδώ το ΚΚΕ έχει βαθιές ρίζες.  Η Ικαρία συνεχίζει να αρμενίζει αταλάντευτα στην ίδια ρότα. Ο λαός της, μπολιασμένος από όλη την ηρωική ιστορία του νησιού, συνεχίζει ανυπότακτα τον αγώνα για ισχυρό ΚΚΕ, για τη λαϊκή αντεπίθεση.

Ολος αυτός ο κόσμος που προχτές το απόγευμα κατέφτασε από κάθε γωνιά του νησιού για να συναπαντηθεί με την ΓΓ της ΚΕ του Κόμματος, γεμίζοντας ασφυκτικά μέσα και έξω το κλειστό γυμναστήριο του Αγίου Κηρύκου και να γιορτάσουν την 90χρονη πορεία του ΚΚΕ ήταν αδιάψευστος μάρτυρας των διαθέσεων των Ικαριωτών. Και ακριβώς από αυτό το νησί οι απαιτήσεις του Κόμματος είναι μεγαλύτερες όπως ξεκαθάρισε η Αλ. Παπαρήγα, μιλώντας στους συγκεντρωμένους, τονίζοντας ότι πρέπει να ανέβει ψηλά ο δείκτης των απαιτήσεων που σε πρώτη φάση σημαίνει ότι ο «Κυριακάτικος Ριζοσπάστης» με τις Θέσεις της ΚΕ ενόψει του 18ου Συνεδρίου να φτάσει και στο τελευταίο σπίτι της Ικαρίας.

Η περιοδεία της Αλέκας Παπαρήγα στην Ικαρία ολοκληρώθηκε χτες το μεσημέρι. Πρώτα επισκέφτηκε το Γενικό Λύκειο και το Επαγγελματικό Λύκειο του Ευδήλου. Στη συνέχεια, συμμετείχε σε εκδήλωση της Κομματικής Οργάνωσης για τους 140 εξόριστους του Μουντέ στις περιοχή Ράχες, όπου έκανε τα αποκαλυπτήρια μνημείου.


Ριζοσπάστης
Tags: Παπαρήγα, Άγιος Κήρυκος, Κόκκινος Βράχος, Άγιος Κήρυκος.
Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)

2002 - 2007. Pramnos Hosting
Another site of Pramnos.net
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Terms of use . Contact . Sitemap . Users . Advertisment! . Top