Greek English
  Home    Forums    Photos    Polls

:: suggestions

:: news
Read in Pramnos.com:


:: suggestions

:: polls
Will you come to Ikaria at Christmas?
Yes
No
Maybe
[ More ]


:: photos
07-P7261730


in the Web
in nikaria.gr
Home Page » Αρθρογραφία για την Ικαρία

Ο Αλέξης Τσίπρας στην Ικαρία

Νέα » Πολιτικά - 28/08/2008

Με ευθείες βολές κατά του υπουργού Παιδείας αλλά και συνολικά κατά της Κυβέρνησης ξεκίνησε την ομιλία του στον Ευδήλο της Ικαρίας ο πρόεδρος του ΣΥΝ Αλέξης Τσίπρας.

«Σπόνσορα των κολεγίων» αποκάλεσε τον υπουργό Παιδείας καθώς μετά την ανακοίνωση των βάσεων 60.000 νέοι και νέες μένουν εκτός των ΑΕΙ και ΤΕΙ. Χρησιμοποιώντας σκληρές εκφράσεις ακόμη και για τον ίδιο τον Πρωθυπουργό τόνισε ότι «Το κυβερνητικό σκάφος έχει πέσει σε ξέρα, έχει προσαράξει και μπάζει νερά από παντού. Και ο καπετάνιος περιφέρεται παριστάνοντας ότι δεν συμβαίνει τίποτα». Από την σκληρή κριτική του προέδρου του ΣΥΝ δεν γλίτωσε ούτε η δικαιοσύνη, αφού όπως τόνισε στην ομιλία του γίνεται προσπάθεια «της εισαγγελείας του Αγείου Πάγου να κουκουλώσει τα σκάνδαλα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας», ενώ σημείωσε ότι «η κυβέρνηση φροντίζει να είναι χρήσιμη και ευχάριστη στους δικαστές αφού δεν τσιγγουνεύεται τα αναδρομικά ούτε βέβαια τις ωμές παρεμβάσεις στο έργο της δικαιοσύνης». Σχετικά με την ομιλία του Πρωθυπουργού στην ΔΕΘ ο πρόεδρος του ΣΥΝ μιλώντας στους Ικαριώτες τόνισε ότι «Θα πάει νύχτα και θα φύγει νύχτα και θα βαφτίσει το κρέας ψάρι». Σ’ ότι αφορά στον δικομματισμό ο κ. Τσίπρας ανέφερε ότι «σήμερα όλο το σκηνικό κλυδωνίζεται. Ο κόσμος δεν έχει πια προσδοκίες από τα κόμματα της σημερινής εξουσίας και αναζητά διέξοδο στην αριστερά». Χθες ο κ. Τσίπρας συναντήθηκε με τον Έπαρχο Ικαρίας και το Επαρχιακό Συμβούλιο. Ο Πρόεδρος του ΣΥΝ που συνοδεύεται από το βουλευτή Γρηγόρη Ψαριανό, επισκέφτηκε σήμερα το πρωί το νοσοκομείο του Αγίου Κηρύκου, και στη 1 μετά το μεσημέρι θα συναντηθεί με τους δημάρχους του νησιού.
news.ert.gr
Tags: Συνασπισμός, ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, Εύδηλος.
Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)

Comments

  • Πάρτε το χαμπάρι, το κόκκινο κομμουνιστικό ''κάστρο'' της Ικαριάς δεν πρόκειται να πέσει ποτέ... Όσοι Τσίπρες και αν έρθουν στο νησί μας.
    Ζήτω η αυτόνομη και ανεξάρτητη Ικαριά... Κάτι σαν την Κούβα ένα πράγμα..
    Hasta La Victoria Siempre!!!
    By: Stamoulos Giorgos @ 08/09/2008


2002 - 2007. Pramnos Hosting
Another site of Pramnos.net
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Terms of use . Contact . Sitemap . Users . Advertisment! . Top