Greek English
  Home    Forums    Photos    Polls

:: suggestions

:: news
Read in Pramnos.com:


:: suggestions

:: polls
Will you come to Ikaria at Christmas?
Yes
No
Maybe
[ More ]


:: photos



in the Web
in nikaria.gr
Home Page » Αρθρογραφία για την Ικαρία

Σεμινάριο Θαλάσσιου Επιστημονικού Σκίτσου και Υποβρύχιας Φωτογραφίας

Τύπος » Αναδημοσιεύεσεις - 31/07/2008

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτές τις μέρες, στον ερευνητικό σταθμό στο Φάρο Ικαρίας, το σεμινάριο θαλάσσιου επιστημονικού σκίτσου και υποβρύχιας φωτογραφίας, από το Αρχιπέλαγος Αιγαίου. Το σεμινάριο δίνει την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να μυηθούν στα μυστικά της στιγμιαίας απεικόνισης της θαλάσσιας ζωής και να έρθουν σε επαφή με το σύνθετο, αλλά ταυτόχρονα γοητευτικό έργο της επιστημονικής σχεδίασης.

Η περιοχή στηρίζει σπάνια βιοποικιλότητα, γεγονός που παρέχει τα εχέγγυα για την παραγωγή ξεχωριστού φωτογραφικού υλικού, το οποίο δυνητικά θα λάβει τη μορφή ενός πραγματικού έργου τέχνης· έργο που θα ακτινοβολεί τη σύνθετη ομορφιά του υποβρύχιου κόσμου και θα εμπλουτίσει τις γνώσεις μας πάνω στα είδη θαλάσσιας χλωρίδας και πανίδας.

Στους χώρους θεωρητικής εκπαίδευσης, οι συμμετέχοντες παράλληλα με την πρακτική σχεδίαση, διδάσκονται θεωρίες των χρωμάτων καθώς και τη χρηστική εφαρμογή πολυμέσων, ενώ επίσης δίδεται η ευκαιρία για επιστημονική σχεδίαση στο πεδίο. Ενδεικτική είναι η πολυεθνικότητα των ομάδων συμμετεχόντων, δεδομένου ότι προέρχονται από πολλά σημεία του πλανήση, Ευρωπαικές χώρες, Αμερική, Νέα Ζηλανδία κ.α.



Tags: Αρχιπέλαγος, Φάρος.
Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)

2002 - 2007. Pramnos Hosting
Another site of Pramnos.net
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Terms of use . Contact . Sitemap . Users . Advertisment! . Top