Greek English
  Home    Forums    Photos    Polls

:: suggestions

:: news
Read in Pramnos.com:


:: suggestions

:: polls
Will you come to Ikaria at Christmas?
Yes
No
Maybe
[ More ]


:: photos



in the Web
in nikaria.gr
Home Page » Αρθρογραφία για την Ικαρία

Εργατικό Κέντρο Σάμου - Καταγγελία προέδρου Περιφερειακού Συμβουλίου

Νέα » Πολιτικά - 26/11/2011

Καταγγέλλουμε την προκλητική στάση του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου απέναντι στους φορείς που παρευρεθήκαμε την Τρίτη 22/11/2011 στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου που έγινε στην αίθουσα του Δήμου Σάμου.

Παρενέβαινε σε κάθε ομιλητή που δεν συμφωνούσε με αυτά που έλεγε, δυναμίτιζε με χαρακτηρισμούς το κλίμα και έφτασε να απειλεί μέχρι και διακοπή της συνεδρίασης. Για δημιουργία εντυπώσεων, είπε στον εκπρόσωπο της Λαϊκής Συσπείρωσης ότι οι φορείς που είμασταν εκεί «είναι οι δικοί σου και γιατί μας τους έφερες εδώ».

Αντί να διευθύνει την συνεδρίαση και να κρατάει την διαδικασία, έκανε συνεχώς τοποθετήσεις, παρενέβαινε και διέκοπτε όσους ξέφευγαν και κατηγορούσαν την κυβέρνησή του και αναδείκνυαν και τις ευθύνες της παράταξής του.

Έπαιξε επάξια τον ρόλο του, εκεί που τον έβαλε η κυβέρνησή του και αυτοί που τον στηρίζουν. Ένας ρόλος που είναι να μην θιγούν πολιτικά οι «δικοί του», αγνοώντας το λαϊκό αίσθημα για την κατάσταση που βιώνει ο λαός των νησιών μας από την πολιτική που εφαρμόζει το κόμμα του και η σημερινή τρικομματική κυβέρνηση που υποστηρίζει.

Σίγουρα εκεί έχουν εκλεγεί με τη ψήφο του Λαού αλλά θα πρέπει να μάθει ο Λαός που τους έδωσε την ψήφο ότι είναι συνυπεύθυνοι γιατί ακόμα και σήμερα συνεχίζουν να στηρίζουν αυτά τα μέτρα που μας έχουν οδηγήσει στη φτώχεια και στην ανεργία.

Μας οδηγούνε στη φτώχεια και την ανεργία, με την μείωση μισθών και συντάξεων, με την κατάργηση των δώρων, με τα χαράτσια, με τη μείωση του αφορολόγητου, με την αύξηση του ΦΠΑ και την κατάργηση του μειωμένου ΦΠΑ στα νησιά μας, με την μείωση και κατάργηση ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, με την μείωση των ακτοπλοϊκών-αεροπορικών συγκοινωνιών και αύξηση των εισιτηρίων, με την κατάργηση των κλαδικών συμβάσεων, με την εφεδρεία και τις απολύσεις, με τον περιορισμό ή και κατάργηση του επιδόματος ανεργίας, με τον περιορισμό κοινωνικών δαπανών.

Είναι συνυπεύθυνοι γιατί αντί να τους εγκαταλείψουν μαζικά, συνεχίζουν να στηρίζουν τα κόμματα και την κυβέρνηση που χρεοκοπούνε τον Λαό για να σωθεί η πλουτοκρατία.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ


Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)

2002 - 2007. Pramnos Hosting
Another site of Pramnos.net
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Terms of use . Contact . Sitemap . Users . Advertisment! . Top