Greek English
  Home    Forums    Photos    Polls

:: suggestions

:: news
Read in Pramnos.com:


:: suggestions

:: polls
Will you come to Ikaria at Christmas?
Yes
No
Maybe
[ More ]


:: photos



in the Web
in nikaria.gr
Home Page » Αρθρογραφία για την Ικαρία

Επιστολή Ένωσης Τεχνικών ΔΕΗ Σάμου - Ικαρίας σχετικά με τη διακοπή ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης

Νέα » Νομός Σάμου - 21/11/2011

Επιστολή απέστειλε η Ένωση Τεχνικών ΔΕΗ Σάμου Ικαρίας σε όλους τους αρμόδιους φορείς και τα ΜΜΕ, σχετικά με τη διακοπή της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης στα μέλη της, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να καλύψουν τα ιατρικά τους έξοδα.

Επιστολή Ένωσης Τεχνικών ΔΕΗ Σάμου - Ικαρίας σχετικά με τη διακοπή ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης

ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΔΕΗ ‹ΕΤΕ/ΔΕΗ›
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΣΑΜΟΥ - ΙΚΑΡΙΑΣ

Θέμα: Το σταμάτημα της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης από τα ΤΑΥΤΕΚΩ είναι απειλή κατά της ζωής μας.

Καταγγέλλουμε την μονομερή διακοπή παροχής ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης στους ασφαλισμένους σας και μέλη μας. Η απόφασή σας αυτή έχει οδηγήσει σε αγανάκτηση τα μέλη μας εργαζόμενους και συνταξιούχους της ΔΕΗ. Οι περικοπές μισθών και συντάξεων μαζί με την περικοπή δαπανών μας οδηγεί σε αποκλεισμό από τις υπηρεσίες υγείας αφού καλούμαστε να πληρώνουμε μόνοι μας τις υγειονομικές δαπάνες. Το πιο τραγικό είναι ότι με αυτές σας τις αποφάσεις απειλείται στην κυριολεξία η ζωή μας και σας καθιστούμε υπεύθυνους.
Την Τεταρτη 16/11/2011 μαζί με το Εργατικό Κέντρο, την Προοδευτική Κίνηση Γυναικών Σάμου, την Λαϊκή Συσπείρωση και άλλους φορείς της Σάμου κάναμε παρέμβαση στο ΤΑΥΤΕΚΩ γραφείο Σάμου, στο ΙΚΑ, στο Νοσοκομείο και στον Εισαγγελέα Σάμου για τα παραπάνω ζητήματα.
Συγκεκριμένα δεν παρέχετε φάρμακο για την μηνιαία θεραπεία καρκινοπαθούς (σύζυγος του Διακοδημητρίου Γιάννη Α.Μ. 26434 συνταξιούχου ΔΕΗ) η οποία αδυννατεί να το αγοράσει μόνη της αφού κοστίζει 2300€ και βέβαια δεν είναι η μοναδική περίπτωση αλλά είναι η πιο τραγική. Κανένας φορέας δεν ανέλαβε την υποχρέωση που έχουν, να της παράσχουν Δωρεάν θεραπευτική αγωγή και ούτε μας απαντάτε επίσημα τι να κάνουμε ούτε στον ίδιο τον ασθενή ούτε στα σωματεία και στο Εργατικα Κέντρο.
Απαιτούμε δωρεάν χορήγηση της φαρμακευτικής αγωγής είτε από το ασφαλιστικό ταμείο είτε από το Νοσοκομεία.
Σας, καλούμε να πάρετε πίσω αυτήν την απόφαση που σταματάτε να μας παρέχετε ιατροφαρμακευτική περίθαλψη που την έχουμε πληρωμένη εδώ και χρόνια αλλά φάγατε τα λεφτά μας προκειμένου να ιδιωτικοποιήστε την ΔΕΗ και να την βάλετε στο χρηματιστήριο

Ο πρόεδρος
Ο γραμματέας


Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)

2002 - 2007. Pramnos Hosting
Another site of Pramnos.net
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Terms of use . Contact . Sitemap . Users . Advertisment! . Top