Greek English
  Home    Forums    Photos    Polls

:: suggestions

:: news
Read in Pramnos.com:


:: suggestions

:: polls
Will you come to Ikaria at Christmas?
Yes
No
Maybe
[ More ]


:: photos



in the Web
in nikaria.gr
Home Page » Αρθρογραφία για την Ικαρία

H ΛΑΣ Φουρνων για την ενημερωτική συζήτηση του Δημαρχου Φουρνων

Νέα » Πολιτικά - 16/11/2011

Στην «ενημερωτική συζήτηση εφ' όλης της ύλης», (έτσι ονόμασε την συγκέντρωση) που οργάνωσε ο Δήμαρχος Φούρνων Μαρούσης Ιωάννης, επί των θεμάτων που το προηγούμενο διάστημα έχει δημοσιοποιήσει η Λαϊκή Συσπείρωση, γίναμε μάρτυρες για ακόμα μια φορά της αντιδημοκρατικής νοοτροπίας του κύριου Δημάρχου και του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου.

H ΛΑΣ Φουρνων για την ενημερωτική συζήτηση του Δημαρχου Φουρνων

Στην «ενημερωτική συζήτηση εφ' όλης της ύλης», παρ' όλο που είχε προσκληθεί επισήμως ο δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Νικόλαος Φλυτζάνης, ο κύριος Δήμαρχος μέσω ενός μηχανισμού υποστηρικτών του, εμπόδισε (με φραστικούς προπηλακισμούς εναντίον της Λαϊκής Συσπείρωσης ) την τοποθέτηση μας στα όσα είχαν αναφερθεί. Ο σκοπός τους ήταν να διαλύσουν την συγκέντρωση ώστε να μην απαντηθεί ο συκοφαντικός μονόλογός του κύριου Δημάρχου, ο οποίος επιδόθηκε σε μια ακατάσχετη λασπολογία διανθισμένη με ανακρίβειες , ψέματα, και παραποίηση των θέσεων της Λαϊκής Συσπείρωσης.

Στον μονόλογό του ο κύριος Δήμαρχος προσπάθησε να αποδείξει ότι του γίνεται προσωπικός πόλεμος, για να αποφύγει να θίξει τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει το νησί μας , όπως :

ΥΓΕΙΑ : Στην Χρυσομηλιά και στη Θύμενα δεν υπάρχει γιατρός και στο ιατρείο δεν υπάρχει ούτε ένα φάρμακο.

ΥΔΡΕΥΣΗ : Παίρνουμε το νερό με το «δελτίο» κάθε 48 ώρες για μια ώρα περίπου και όποιος προλάβει να αποθηκεύσει έχει καλώς!!!!

ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ: Τα λήμματα εξακολουθούν χωρίς καμία επεξεργασία να ακολουθούν τον γνωστό και εύκολο δρόμο………

ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ : Υπερασπιζόμενος την κυβέρνηση, έφτασε στο σημείο να πει με τον πιο φυσικό τρόπο «Τι να κάνουμε αφού δεν υπάρχουν λεφτά μειώνονται και οι συγκοινωνίες» !!!

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ : Ακόμα δεν έχει γίνει η καταγραφή των περιουσιακών στοιχείων του Δήμου. Ενώ η λειτουργία της οικονομικής επιτροπής είναι υποτυπώδης.
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΙΟ : Η θέση της Λαϊκής Συσπείρωσης είναι ότι δημοτικό ελαιοτριβείο, πρέπει να λειτουργήσει ανεξάρτητα με την ποσότητα της παραγωγής, με διαφανείς όμως διαδικασίες, γιατί καλύπτει μια σοβαρή ανάγκη των παραγωγών στον τόπο μας και για αυτό τον λόγο κατασκευάστηκε από τον δήμο .

Από την έναρξη της νέας δημοτικής περιόδου ζητήσαμε να ενημερωθούμε για τον τρόπο λειτουργίας του. (Υπάρχει επιτροπή διαχείρισης; καταγράφονται κάπου τα έσοδα και τα έξοδα του;) Μέχρι σήμερα δεν υπήρχε καμία συγκεκριμένη απάντηση. Ενώ παράλληλα προσπαθούσαν να παραπληροφορήσουν τον κόσμο ότι δήθεν θέλαμε να κλείσουμε το λιοτρίβι. Από που προκύπτει αυτό Κύριε Δήμαρχε; Γιατί ξαφνικά παρουσιάσατε βιβλία του ελαιοτριβείου στην συγκέντρωση; Γιατί δεν τα παρουσιάζατε στα δημοτικά συμβούλια και στην οικονομική επιτροπή όταν τα ζητούσαμε; Μήπως δεν ήταν ενημερωμένα; Η μήπως φτιάχτηκαν τώρα;;;;

Αυτά τα προβλήματα και άλλα εξίσου σοβαρά (όπως το ειδικό τέλος στα ακίνητα μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ) η Λαϊκή Συσπείρωση φέρνει προς συζήτηση σχεδόν σε κάθε δημοτικό συμβούλιο, και ο Κύριος Δήμαρχος και η παράταξη του ή δεν δέχονται να συζητηθούν η αν συζητηθεί κάποιο από αυτά προσπαθούν με έντεχνο τρόπο και διαθέτοντας την πλειοψηφία να μην παίρνει το δημοτικό συμβούλιο καμία απόφαση. Αν πιστεύουν ότι με αυτή την τακτική θα μας κουράσουν και θα μας αποθαρρύνουν γελιούνται.

Σε ότι μας αφορά τονίζουμε για μια ακόμα φορά ότι η Λαϊκή Συσπείρωση θα βρίσκετε παρούσα στο πλευρό των εργαζομένων, των ανέργων, της νεολαίας και με συνέπεια θα προσπαθεί να αναδείξει τα σοβαρά προβλήματα των νησιών μας , όταν η πλειοψηφούσα δημοτική παράταξη θα συνεχίζει τον αντιδημοκρατικό της δρόμο………

Η Λαϊκή Συσπείρωση για μια ακόμα φορά καλεί τους συμπατριώτες μας σε συσπείρωση και αντίσταση στις επιταγές της κυβερνητικής πολιτικής και στην κεντρική επιλογή της δημοτικής αρχής να υλοποιεί αδιαμαρτύρητα αυτή την πολιτική…..

Οι Δημοτικοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης Φούρνων


Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)

2002 - 2007. Pramnos Hosting
Another site of Pramnos.net
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Terms of use . Contact . Sitemap . Users . Advertisment! . Top