Greek English
  Home    Forums    Photos    Polls

:: suggestions

:: news
Read in Pramnos.com:


:: suggestions

:: polls
Will you come to Ikaria at Christmas?
Yes
No
Maybe
[ More ]


:: photos



in the Web
in nikaria.gr
Home Page » Αρθρογραφία για την Ικαρία

Περισσότερα παιδιά φέτος στην Ικαρία!

Νέα » Αθλητικά - 28/06/2011

Αυξημένος αναμένεται να είναι ο αριθμός των αγοριών και των κοριτσιών που θα συμμετάσχουν στο Ανοιχτό Διεθνές Σκακιστικό Πρωτάθλημα Αιγαίου «Ίκαρος 2011».

Περισσότερα παιδιά φέτος στην Ικαρία!

Οι λόγοι του ολοένα και μεγαλύτερου ενδιαφέροντος των παιδιών, αλλά και των γονιών τους είναι πολλοί, με πιο σημαντικούς το γεγονός ότι η Ικαρία προσφέρεται για διακοπές και σκάκι σε ένα ασφαλές για τα παιδιά περιβάλλον, το ότι το πακέτο μετακίνησης και διαμονής είναι πολύ μικρό (ακόμα μικρότερο για τους κάτω των 20 ετών), το ότι στο τουρνουά υπάρχει μεγάλο φάσμα ηλικιών (από 5 μέχρι 85 ετών!) και δυναμικοτήτων (από αδιαβάθμητους έως και μεγάλους μετρ), καθώς και το κίνητρο διεκδίκησης σκακιστικών βιβλίων (προσφορά του Ρωμύλου Χριστόπουλου και του Νίκου Καμπάνη) και πολλών μεταλλίων: Από το Διεθνές Όπεν θα βραβευτούν 21 αγόρια και 21 κορίτσια (τα 3 καλύτερα στις κατηγορίες κάτω των 20 ετών, των 18, των 16, των 14, των 12, των 10 και των 8 ετών) και θα απονεμηθούν χρυσά μετάλλια στην πρώτη τετραμελή ομάδα κάτω των 20 ετών, κάτω των 16 ετών και κάτω των 12 ετών του Μεσογειακού Ομαδικού Τουρνουά Ράπιντ. Επιπλέον θα δοθούν μετάλλια στα καλύτερα αγόρια και κορίτσια Αιγαιοπελαγίτικων σωματίων.

Ο φετινός «Ίκαρος» θα διεξαχθεί από 9 μέχρι 17 Ιουλίου στο Αθλητικό Κέντρο Αγίου Κηρύκου, σε ένα κτήριο με πολλές αίθουσες, αλλά πολλούς ελεύθερους εξωτερικούς χώρους. Έως τώρα έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον σκακιστές και σκακίστριες από πολλά γεωγραφικά διαμερίσματα της χώρας μας, καθώς και από ξένα κράτη (ο πίνακας συμμετοχών, με τα νέα διεθνή ΕΛΟ, θα δημοσιοποιηθεί την 1η Ιουλίου), κάποιοι για να διεκδικήσουν τα χρηματικά βραβεία (4.000 ευρώ), άλλοι για να πετύχουν νόρμες τίτλων και οι περισσότεροι για να συνδυάσουν διακοπές σε ένα ιδιαίτερα φιλόξενο νησί, με το αγαπημένο τους πνευματικό παιχνίδι.

Όλα αυτά μπορούν και υλοποιούνται χάρη στη βοήθεια του Δήμου Ικαρίας, καθώς και στη σημαντική έκπτωση που προσφέρει στους σκακιστές, αλλά και στα οχήματά τους, η εταιρεία Hellenic Seaways (http://www.hellenicseaways.gr/). Το προγραμματισμένο δρομολόγιο αναχώρησης από τον Πειραιά με το πλοίο «Νήσος Μύκονος» είναι για την Παρασκευή 8 Ιουλίου, στις 21.30 και της επιστροφής, από τον Άγιο Κήρυκο, την Κυριακή 17 Ιουλίου, στις 16.00. Μία ώρα πριν από την αναχώρηση, τόσο από τον Πειραιά όσο και από τον Άγιο Κήρυκο, μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής των Εκδηλώσεων «Ίκαρος 2011» θα διανέμουν στην είσοδο του πλοίου τα εισιτήρια.

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν, κάνοντας χρήση του ιδιαίτερα χαμηλού πακέτου μετακίνησης και διαμονής, θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τον κ. Δημήτρη Καπαγιαννίδη (6947-829772) ή την κ. Αγγελική Σιάκα (6977-730286) και να καταθέσουν το αντίστοιχο ποσόν στον λογαριασμό υπ’ αριθμ 077/947995-31 της Εθνικής Τράπεζας, μέχρι τις 5 Ιουλίου (λόγω των απεργιών παρατάθηκε η καταληκτική προθεσμία κατά 3 εργάσιμες ημέρες).

Οι χρήστες του Ίντερνετ μπορούν να βρουν πολλές πληροφορίες στην ιστοσελίδα: http://ikariachess.blogspot.com/ και να στείλουν μήνυμα στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: ikaroschess@gmail.com.


Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)

2002 - 2007. Pramnos Hosting
Another site of Pramnos.net
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Terms of use . Contact . Sitemap . Users . Advertisment! . Top