Greek English
  Home    Forums    Photos    Polls

:: suggestions

:: news
Read in Pramnos.com:


:: suggestions

:: polls
Will you come to Ikaria at Christmas?
Yes
No
Maybe
[ More ]


:: photos



in the Web
in nikaria.gr
Home Page » Αρθρογραφία για την Ικαρία

Ανταπόκριση από τη διαμαρτυρία στον Άγιο Κήρυκο και την ψήφο ΜΗ εμπιστοσύνης

Νέα » Πολιτικά - 27/06/2011

Την προηγούμενη Τετάρτη, στον Άγιο Κήρυκο, διάφοροι συμπολίτες μας, ανεξάρτητα από κομματικές πεποιθήσεις κ.λ.π., και με κοινό τους την αγανάκτηση για τα νέα μέτρα, κάνανε μια πρωτότυπη διαμαρτυρία, δίνοντας τη δική τους ψήφο μη εμπιστοσύνης στην Κυβέρνηση και τη βουλή. Η διαμαρτυρία συνεχίστηκε και χθες στην Πλατεία του Αγίου Κηρύκου, ενώ το ραντεβού ανανεώθηκε και για την Τετάρτη που έρχεται!

Ανταπόκριση από τη διαμαρτυρία στον Άγιο Κήρυκο και την ψήφο ΜΗ εμπιστοσύνης

Η χθεσινή συγκέντρωση πήγε αρκετά καλά, έχοντας συμμετοχή από τον κόσμο. Στην πλατεία είχε στηθεί μικροφωνική, και ακούστηκαν αρκετές απόψεις. Στις φωτογραφίες παρακάτω, θα δείτε και κάποια από τα κείμενα που διαβάστηκαν.

Η συμμετοχή του κόσμου είναι ένα αρκετά ενθαρρυντικό σημάδι. Το επόμενο κάλεσμα έχει δοθεί για την Τετάρτη 29 του μήνα, στις 12 το μεσημέρι, στην πλατεία Αγίου Κηρύκου. Η συγκέντρωση θα γίνει από την ΕΛΜΕ Ικαρίας και Φούρνων και το Σωματείο εργαζομένων στο Νοσοκομείο, όμως δεν αφορά μόνο τα συγκεκριμένα σωματεία, και καλό θα είναι να συμμετέχουν όλοι, αφού η κατάσταση που διαμορφώνεται στην Ελλάδα μας επιρρεάζει όλους.

16
15
14
13
12
11
10
09
08
07
06
05
04
03
02
1a
01


Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)

Comments

  • ΠΑΡΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΜΟ,ΣΥΧΝΑ,ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΜΑΙ ΤΟ SITE ΑΥΤΟ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΧΩ ΔΕΣΜΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΚΑΡΙΑ.
    ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΟΣ ΧΡΗΣΤΗΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟΥ,ΜΕΣΩ ΕΙΔΗΔΕΩΝ ΚΑΝΩ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΧΟΛΙΑ.ΥΠΟΘΕΤΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΝΕΚΤΟΣ.
    ΣΤΟ ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ ΛΟΙΠΟΝ.
    Η ΕΙΔΗΣΗ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ.ΕΛΠΙΖΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΤΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ,ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΕΧΕΙ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.(ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΚΑΙΔΗΜΟΤΙΚΕΣ).Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ,ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ Ο ΑΙΒΑΛΙΩΤΗΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ.ΩΣΤΟΣΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΤΗΝ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ.ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΕ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΝΕΤ,ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΝΤΙΚΡΟΥΣΕΙ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΑΝΔΡΕΚΑ,ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΑΘΕΟΦΟΒΟΣ."ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΔΕΧΕΣΤΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ "
    ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΤΡ......


    By: ΔΙΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ @ 02/07/2011


2002 - 2007. Pramnos Hosting
Another site of Pramnos.net
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Terms of use . Contact . Sitemap . Users . Advertisment! . Top