Greek English
  Home    Forums    Photos    Polls

:: suggestions

:: news
Read in Pramnos.com:


:: suggestions

:: polls
Will you come to Ikaria at Christmas?
Yes
No
Maybe
[ More ]


:: photos



in the Web
in nikaria.gr
Home Page » Αρθρογραφία για την Ικαρία

Συγχαρητήρια επιστολή του ΛΑ.Ο.Σ στο νέο Δήμαρχο Ικαρίας

Νέα » Πολιτικά - 15/11/2010

Αμέσως μόλις έγιναν γνωστά τα αποτελέσματα στην Ικαρία και η θριαμβευτική εκλογή με 53,3% του Καθηγητή Παιδιατρικής Χρ. Σταυρινάδη ως Δημάρχου Ικαρίας, ο Εκπρόσωπος του ΛΑ.Ο.Σ (και ανιψιός τού νέου Δημάρχου) Κωστής Αϊβαλιώτης τού απέστειλε την ακόλουθη επιστολή.

Συγχαρητήρια επιστολή του ΛΑ.Ο.Σ στο νέο Δήμαρχο Ικαρίας

«Αγαπημένε μου θείε,

Η πανάξια εκλογή σου ως Δημάρχου στο νέο Ενιαίο Δήμο Ικαρίας αποτελεί δικαίωση ενός αγώνα ετών για έξοδο του νησιού μας από τη μιζέρια και την υπανάπτυξη στις οποίες την είχαν βυθίσει μουχλιασμένες ιδέες και πρακτικές. Η χθεσινή ημέρα είναι ιστορική για το ακριτικό νησί μας, το οποίο ταλαιπωρήθηκε επί 36 χρόνια από ιδεολογικές αγκυλώσεις και από τον ασφυκτικό εναγκαλισμό του από το ΚΚΕ. Από σήμερα η Ικαρία παύει να είναι η περιθωριοποιημένη «Κούβα του Αιγαίου». Οι πολίτες που στήριξαν το ενωτικό και ανεξάρτητο ψηφοδέλτιό σου περιφρόνησαν τα «πιστοποιητικά κοινωνικών φρονημάτων» που τους ζητούσαν κάποιοι και πάλεψαν ενωμένοι μαζί σου (είτε ήταν δεξιοί είτε αριστεροί) πετυχαίνοντας μια από τις μεγαλύτερες ανατροπές και εκπλήξεις της Μεταπολίτευσης, κι όλα αυτά παρά την απίστευτη αντίδραση και πίεση του ΚΚΕ.

Σου στέλνω τα πιο θερμά συγχαρητήρια για τη νίκη σου (που είναι νίκη όλων όσων παλέψαμε για τη συγκρότηση του ανεξάρτητου ψηφοδελτίου) και σου εύχομαι καλό κουράγιο στο δύσκολο έργο σου.

Με αγάπη

Κωστής Αϊβαλιώτης»


ΑΠΕ-ΜΠΕ
Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)

2002 - 2007. Pramnos Hosting
Another site of Pramnos.net
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Terms of use . Contact . Sitemap . Users . Advertisment! . Top