Greek English
  Home    Forums    Photos    Polls

:: suggestions

:: news
Read in Pramnos.com:


:: suggestions

:: polls
Will you come to Ikaria at Christmas?
Yes
No
Maybe
[ More ]


:: photos



in the Web
in nikaria.gr
Home Page » Αρθρογραφία για την Ικαρία

Σχετικά με την ανακοίνωση-καταγγελία του κ. Γ.Καρίμαλη

Νέα » Πολιτικά - 12/11/2010

Στις 10/11 έγινε συνέλευση της ΑΣΠΙ στον Εύδηλο. Στην συνέλευση αυτή αποφασίστηκε η ψήφος κατά συνείδηση. Επίσης συζητήθηκε η προφορική πρόσκληση για συνάντηση που είχε ο επικεφαλής του συνδυασμού από τους επικεφαλής των άλλων δύο συνδυασμών.

Σχετικά με την ανακοίνωση-καταγγελία του κ. Γ.Καρίμαλη

 Η απόφαση της συνέλευσης ήταν να μη γίνουν αυτές οι συναντήσεις, διότι λίγες μέρες πριν από τις επαναληπτικές εκλογές δεν έχουν νόημα, αφού δεν μπορούν ούτε να οδηγήσουν σε προγραμματικές συμφωνίες, ούτε να διαμορφώσουν κοινά προγράμματα. Αυτά για την ιστορία.

Δημοσιεύθηκε όμως μια καταγγελτική ανακοίνωση από τον κ. Γ. Καρίμαλη που δημιουργεί λανθασμένες εντυπώσεις στους αναγνώστες, οι οποίοι δεν γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα. Ο κύριος αυτός συμμετείχε πριν το καλοκαίρι σε 3 συναντήσεις της ΑΣΠΙ, και στην συνέλευση του Κουντουμά στις 21/7/10 διαφώνησε πλήρως και αποχώρησε από το σχήμα. Είναι γνωστό σε όλους ότι μετά την αποχώρησή του αναζήτησε την τύχη του σε άλλο σχήμα. Στην συνέλευση του Ευδήλου λοιπόν δεν συμμετείχε, αφού είχαν προσκληθεί  οι υποψήφιοι και όσοι όλο το προηγούμενο διάστημα υποστήριξαν αυτή την προσπάθεια. Το εύλογο ερώτημα είναι λοιπόν με ποιο δικαίωμα μας εγκαλεί, γιατί δεν αποδεχόμαστε τις δικές του απόψεις, μας καταγγέλλει και εκφράζεται απαξιωτικά για τη συνέλευση, παρουσιαζόμενος μάλιστα ως εκπρόσωπος ομάδας-τάσης που διαφώνησε.

Αν νομίζει ότι εκφράζει πολλούς άλλους συνδημότες, που έχουν τις ίδιες απόψεις μαζί του, τον προτρέπουμε να δημιουργήσει ένα νέο φορέα παρέμβασης. Εμείς του ευχόμαστε κάθε επιτυχία και κάπου επιτέλους να κατασταλάξει δίνοντας ένα τέλος στις πολιτικές του περιπλανήσεις, για τις οποίες άλλωστε είναι γνωστός. Του ευχόμαστε επίσης να καταφέρει να αποφύγει τον τίτλο του πολιτικού καιροσκόπου και να μη διολισθήσει στην διεκδίκηση του τίτλου του πολιτικού συκοφάντη. Είναι κρίμα!

Εάν έχει ως σκοπό να εμπλέκεται αυτοβούλως κάθε φορά που κρίνει ότι μπορεί να ωφεληθεί ή να κάνει αισθητή την παρουσία του, δηλώνουμε ότι δεν θα εμπλακούμε μελλοντικά ούτε θα πέσουμε σε αυτήν την παγίδα της ανταλλαγής  ανακοινώσεων.

                                                                                                         Ικαρία, 12/11/2010

                                                                                                                 ΑΣΠΙ


Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)

2002 - 2007. Pramnos Hosting
Another site of Pramnos.net
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Terms of use . Contact . Sitemap . Users . Advertisment! . Top