Greek English
  Home    Forums    Photos    Polls

:: suggestions

:: news
Read in Pramnos.com:


:: suggestions

:: polls
Will you come to Ikaria at Christmas?
Yes
No
Maybe
[ More ]


:: photos



in the Web
in nikaria.gr
Home Page » Αρθρογραφία για την Ικαρία

Διχασμένη η ΝΔ στην Ικαρία

Νέα » Πολιτικά - 11/11/2010

Αναστάτωση προκάλεσε στις τοπικές οργανώσεις της ΝΔ Ικαρίας η δήλωση του τέως Υφυπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας κ. Πάνου Καμένου σε ΜΜΕ της Σάμου ότι επισκέπτεται την Ικαρία προκειμένου να μεταφέρει το μήνυμα της ΝΔ ότι στηρίζει τα ψηφοδέλτια που τάσσονται καθαρά κατά του μνημονίου.

Διχασμένη η ΝΔ στην Ικαρία

 Σε δηλώσεις του σε τοπικά ΜΜΕ τόνισε ότι στην περιφέρεια στηρίζει τον Παύλο Βογιατζή και στην Ικαρία και Σάμο τους Στέλιο Σταμούλο και Νίκο Κατρακάζο, αντίστοιχα. Η δήλωση του αυτή δίχασε τις οργανώσεις της ΝΔ στη Σάμο και την Ικαρία. Με την ΝΟΔΕ Σάμου να επιβεβαιώνει αφενός τις δηλώσεις Καμένου και αφετέρου να σημειώνει ότι «καμιά απολύτως ανακοίνωση από οποιαδήποτε τοπική οργάνωση δεν δεσμεύει και δεν εκφράζει το κόμμα της ΝΔ».

Παραμένουμε σταθεροί στην υποστήριξη μας στο πρόσωπο του υποψηφίου Δημάρχου Ικαρίας κ. Χρήστου Σταυρινάδη δήλωσε ο κ. Γενούζος Παναγιώτης εκπροσωπώντας και τις τρεις τοπικές οργανώσεις του κόμματος στην Ικαρία. Ο γραμματέας του Κ.Κ.Ε στη Σάμο Νίκος Σορόκος χαρακτήρισε την στάση αυτή της ΝΔ, πονηρό παιχνίδι έντεχνα φτιαγμένο, προβοκατόρικο, το οποίο δεν έχει καμία βάση και καλλιεργείται από κάποιους που επιθυμούν να έχουν πολιτικά οφέλη από την εκλογική αναμέτρηση της δεύτερης Κυριακής στην Ικαρία.

Σύνταξη: Δήμητρα Λαχουρή- Χάρης Ζαβουδάκης


ΕΡΤ
Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)

2002 - 2007. Pramnos Hosting
Another site of Pramnos.net
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Terms of use . Contact . Sitemap . Users . Advertisment! . Top