Greek English
  Home    Forums    Photos    Polls

:: suggestions

:: news
Read in Pramnos.com:


:: suggestions

:: polls
Will you come to Ikaria at Christmas?
Yes
No
Maybe
[ More ]


:: photos



in the Web
in nikaria.gr
Home Page » Αρθρογραφία για την Ικαρία

Πικρός καφές για τον Π. Καμμένο στην Ικαρία

Νέα » Πολιτικά - 11/11/2010

Αντιμέτωπος με την οργή στελεχών και ψηφοφόρων του κόμματός του βρέθηκε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Π. Καμμένος, κατά την επίσκεψή του στην Ικαρία.

Το περιστατικό συνέβη την Τετάρτη το βράδυ στο λιμάνι της Ικαρίας. Νησί που ο βουλευτής γνωρίζει καλά λόγω της καταγωγής της συζύγου του. Ωστόσο η υποδοχή που του επιφύλαξαν οι νεοδημοκράτες ανάγκασε, σύμφωνα με πληροφορίες, τον κ. Καμμένο να φυγαδευτεί ώστε να αποτραπούν τα χειρότερα.

Αιτία της διένεξης, είναι ότι οι τρεις τοπικές οργανώσεις της Ν.Δ. στο νησί, στηρίζουν τον Χρ. Σταυρινάδη για υποψήφιο δήμαρχο Ικαρίας, από κοινού με το ΠΑΣΟΚ και τον ΣΥΝ από τον οποίο άλλωστε και προέρχεται. Ο κ. Καμμένος, εκφράστηκε ανοιχτά υπέρ του υποψηφίου του ΚΚΕ Στ. Σταμούλου, με βασικό επιχείρημα ότι αυτό που προέχει είναι να εκφραστεί το αντιμνημονιακό μέτωπο. Άλλωστε, η Ικαρία, ανήκει στην περιφέρεια του Βορείου Αιγαίου όπου η Νέα Δημοκρατία επιδιώκει να εκλέξει περιφερειάρχη τον Π. Βογιατζή και γι αυτό χρειάζεται και τις ψήφους του ΚΚΕ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Π. Καμμένος στη συνέχεια πήγε σε καφενείο άλλης περιοχής του νησιού όπου και εκεί είχε εντονότατο διάλογο με νεοδημοκράτες οι οποίοι του ζήτησαν, όχι και τόσο κομψά, να πάψει να ασχολείται με τοπικά θέματα.

Πηγές της Ρηγίλλης έλεγαν ότι ο Π. Καμμένος, επισκέφθηκε την Ικαρία με δική του πρωτοβουλία, και δεν επρόκειτο για επίσημη κομματική αποστολή.

Α.Ν.Γ 


Ελευθεροτυπία
Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)

Comments

  • POLI KALA ekanan ke ipan ston Kameno "na min asxolite me ta topika themata tis Ikarias"! Otan itan Ipourgos ke tou protina mia diaforetiki politisiki idea yia tin provoli tou AEYEOU ke vevea ke tis Ikarias OUTE KAN ASXOLITHIKE!Apla den ton endiefere pote i Ikaria ke oute to Aeyeo!Opios politevete yia to Aeyeo kala tha kani na ferete ELLINIKA yia to AEYEO, pano apo OLA ke keros ine PIA afto na to katalavome oli emis i anthropi aftis tis thalassas! Tin idia idea sinehizo na palevo simera ke nomizo oti vlepo ligo fos yia tin pragmatopiisi tis....
    By: Maria Kratsa @ 15/11/2010


2002 - 2007. Pramnos Hosting
Another site of Pramnos.net
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Terms of use . Contact . Sitemap . Users . Advertisment! . Top