Greek English
  Home    Forums    Photos    Polls

:: suggestions

:: news
Read in Pramnos.com:


:: suggestions

:: polls
Will you come to Ikaria at Christmas?
Yes
No
Maybe
[ More ]


:: photos



in the Web
in nikaria.gr
Home Page » Αρθρογραφία για την Ικαρία

Δελτίο τύπου της Λαικής Συσπείρωσης Φούρνων

Νέα » Πολιτικά - 24/10/2010

ΗΔημοτική Αρχή με την ανακοίνωση που εξέδωσε (22 Οκτώβρη 2010), σε βάρος της Λαϊκής Συσπείρωσης, ομάδας συμπατριωτών μας και προσωπικά στον υποψήφιο δήμαρχο της παράταξης Νικόλαο Φλύτζανη, μας επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά τον ρόλο της .

Λυπηρό συμπατριώτες δεν είναι η προσπάθεια διεκδίκησης που έγινε από την Λαϊκή Συσπείρωση (με εκπροσώπους από Ικαρία και Φούρνους και από δυνάμεις της ΠΕΜΕΝ, ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ, ΠΕΣ/ΝΑΤ) για μια ακτοπλοϊκή συγκοινωνία συχνή, ασφαλής με φθηνά εισιτήρια για τα νησιά μας χειμώνα-καλοκαίρι.
Το λυπηρό είναι ότι ακόμα και τώρα η σημερινή δημοτική αρχή αρκείτε σε μια ελλιπέστατη συγκοινωνιακή κάλυψη για τον τόπο μας και μάλιστα με μια απλή διαβεβαίωση και μόνο του υπουργού Θαλάσσιων Υποθέσεων Νήσων και Αλιείας κυρίου Διαμαντίδη .
Ας μας απαντήσει η σημερινή δημοτική αρχή και κατ επέκταση ο δήμαρχος κύριος Μαρούσης Ιωάννης γιατί δεν έχουμε γραπτή δέσμευση από τον Υπουργό κύριο Διαμαντίδη; Γιατί αρκούνται σε τηλεφωνικές διαβεβαιώσεις λίγο πριν τις εκλογές; Μας λέτε κύριοι τα δρομολόγια θα συνεχιστούν και μετά τις 31/10/2010, ναι αλλά μέχρι πότε; Για τις ημέρες των εκλογών και μόνο; Αυτό το υποθέτουμε όλοι μας. ΜΕΤΑ; Κανείς δεν μας δίνει απάντησημε δέσμευση.
Θα ξεχάσουμε πατριώτες ότι τα νησιά μας μείνανε ΧΩΡΙΣ ΚΑΡΑΒΙ δυο συνεχόμενους χειμώνες; Ότι ήμασταν αναγκασμένοι να ταξιδεύουμε 15 με 17 ώρες για να φτάσουμε στον τόπο μας μέσω Ευδήλου η μέσω Σάμου;
«Εκεί που μας χρωστάγανε μας γυρεύουν και το βόδι»

Σε ένα μόνο συμφωνούμε συμπατριώτες με την ανακοίνωση του δήμαρχου Φούρνων ότι ΚΑΝΕΝΑΣ δεν έχει το δικαίωμα να παίζει πολιτικά παιχνίδια πάνω στην πλάτη των Φουρνιωτών.
Το Υπουργείο Θαλάσσιων Υποθέσεων, Νήσων και Αλιείας, έχει ευθύνη για την πολιτική της εγκατάλειψης των Φούρνων και συμμετέχει ενεργά υποστηρίζοντας αυτή την πολιτική και η σημερινή Δημοτική Αρχή.
Οι δυνάμεις της Λαϊκής Συσπείρωσης, αγωνίστηκαν και αγωνίζονται να είναι οι ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες δημόσιο,κοινωνικό αγαθό, προς όφελος της εργατικής– λαϊκής οικογένειας και πάντα με τη σημερινή δημοτική αρχή απούσα.
Ανάρμοστη συμπεριφορά συμπατριώτες δεν είναι η διεκδίκηση για ένα καλύτερο αύριο στον τόπο μας, ανάρμοστη συμπεριφορά είναι η δήλωση του Υπουργού Θαλάσσιων Υποθέσεων Νήσων και Αλιείας μέσα στη Βουλή (Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010) πως «τα νησιά μας είναι πολλά και τα καράβια λίγα».
Αυτοί που πρέπει να απολογούνται στους κατοίκους των νησιών μας είναι το Υπουργείο οι εφοπλιστές και η σημερινή Δημοτική Αρχή για την εγκατάλειψη του νησιωτικού συμπλέγματος της χώρας και των Φούρνων.
Είμαστε σίγουροι ότι ο Φουρνιώτικος λαός δεν ξεχνάει και αυτό θα το δείξουν οι κάλπες στις 7 του Νοέμβρη.

«ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΦΟΥΡΝΩΝ»


Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)

2002 - 2007. Pramnos Hosting
Another site of Pramnos.net
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Terms of use . Contact . Sitemap . Users . Advertisment! . Top