Greek English
  Home    Forums    Photos    Polls

:: suggestions

:: news
Read in Pramnos.com:


:: suggestions

:: polls
Will you come to Ikaria at Christmas?
Yes
No
Maybe
[ More ]


:: photos



in the Web
in nikaria.gr
Home Page » Αρθρογραφία για την Ικαρία

Διαμαρτυρία Ικαριωτών για την κεραία κινητής τηλεφωνίας

Internet - 12/10/2010

Διαμαρτυρία πραγματοποίησαν χθες οι κάτοικοι των οικισμών Μανδριά και Αυλάκι Ικαρίας παρουσία και του Δημάρχου Ραχών κ. Φανούρη Καρούτζου και μελών του Δημοτικού Συμβουλίου για την παράνομη εγκατάσταση κεραίας κινητής τηλεφωνίας στην περιοχή τους.

Διαμαρτυρία Ικαριωτών για την κεραία κινητής τηλεφωνίας

Το θέμα έχει φέρει στη Βουλή με ερώτηση του προς τον αρμόδιο υπουργό και ο βουλευτής Σάμου κ. Πυθαγόρας Βαρδίκος.

Σύνταξη: Δήμητρα Λαχουρή 


ert.gr
Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)

Comments

  • Βαλτε εναν ΟΡΓΟΝΙΤΗ κατω απο την κεραια και αποδυναμωστε την παιδια - η μονη λυση!!

    το κανουν πια σε ολο τον κοσμο!

    ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ. Οι οργονίτες είναι η πιο πρόσφατη συνέχεια της έρευνας του Βίλχελμ Ράιχ (1897-1957), που πειραματίστηκε για χρόνια με μια ενέργεια που ονόμασε οργόνη. Σύμφωνα λοιπόν με τον Ράιχ η οργόνη είναι η αρχέγονη κοσμική ενέργεια και έχει δύο μορφές, τη «θετική» OR ή POR και την «αρνητική» DOR, όπου η OR συνδέεται με τη ζωή, ενώ η DOR με την ερημωτικη εξελιξη και το θάνατο. Τη «θετική» οργόνη (OR) τη συναντάμε και με τα ονόματα Ενέργεια της Ζωής, Chi ή Ki ή Qi, Πράνα, Αιθέρας, Βιοενέργεια, Πέμπτο Στοιχείο κ.λπ. Συνήθως όταν αναφερόμαστε στην οργόνη, εννοούμε τη «θετική» οργόνη (OR).

    Ένας οργανισμός, ο οποίος λειτουργεί μέσα σε ένα θετικό πεδίο είναι πιο υγιής και έχει περισσότερες δυνατότητες εξέλιξης. Το ίδιο φυσικά ισχύει και για ένα χώρο. Ένας θετικός χώρος μας ξεκουράζει, μας εμπνέει, μας ενεργοποιεί, ενώ αντίστοιχα ένας αρνητικός μας εκνευρίζει, μας κουράζει, μας αρρωσταίνει, μας δημιουργεί νωθρότητα κ.λπ.

    Οι οργονίτες είναι μια απλή λύση για να διορθώσετε τις ενέργειες του χώρου σας, του σώματός σας και εκτενέστερα του κόσμου σας. Η βασική τους λειτουργία είναι να προσλαμβάνουν οποιουδήποτε τύπου αρνητική ενέργεια, η οποία μετατρέπεται σε χαώδη μορφή και αναδομείται ισόποσα σε θετική. Έτσι λοιπόν μπορούν άνετα να τοποθετηθούν σε αρνητικά σημεία ενός χώρου (όπως είναι τα πεδία Hartman και Curry) δηλαδη το ΓΕΩΠΑΘΗΤΙΚΟ ΣΤΡΕΣ, όπου θα εξουδετερώσουν το αρνητικό πεδίο μετασχηματίζοντάς το σε θετικό, φέρνοντας έτσι εκ πρώτης μια ισορροπία στο χώρο. Αντίστοιχα βέβαια μπορούν να τοποθετηθούν σε ένα θετικό σημείο για να το ενεργοποιήσουν ακόμη περισσότερο. Το σχήμα της κατασκευής δίνει μερική κατεύθυνση, ενώ η σπείρα όπου υπαρχει επαυξάνει την ένταση του πεδίου.

    Στις μέρες μας παρατηρείται μια αύξηση κατασκευής τέτοιου τύπου συσκευών σε παγκόσμιο επίπεδο με άμεσο κίνητρο την καταπολέμηση της ηλεκτρομαγνητικής ρύπανσης.

    Οι οργονίτες κατασκευάζονται από ένα μίγμα ρητίνης και ρινίσματος μετάλλου και περιέχουν κρυστάλλους ή ημιπολύτιμους λίθους. Λόγω της χειροποίητης κατασκευής τους είναι μοναδικοί, ενώ διατίθενται σε διάφορα μεγέθη και σχέδια, ανάλογα με τον τρόπο που θέλουμε να τους χρησιμοποιήσουμε (π.χ. για προσωπική χρήση, για συγκεκριμένο χώρο, για συγκεκριμένο πεδίο, για συγκεκριμένο αποτέλεσμα κ.λπ.).

    Δεν χρειάζονται «καθάρισμα» όπως οι κρύσταλλοι, ενώ μπορείτε να «καθαρίσετε» έναν κρύσταλλο τοποθετώντας τον πάνω ή δίπλα σ’ έναν οργονίτη.
    Δεν θεωρούνται θεραπευτικές συσκευές και δεν αντικαθιστούν ή υποκαθιστούν τις ιατρικές συμβουλές ή τις φαρμακευτικές αγωγές. ΣΧΟΛΙΟ απο http://www.orgonite.gr/ "



    σας στελνω links να κανετε την προσωπικη σας ερευνα:
    www.ethericwarriors.com
    http://ethericwarrior7.blogspot.com/2010/08/blog-post_5513.html
    By: EVI @ 13/10/2010

  • εαν βαλετε τον οργονιτη (που στοιχιζει πρακτικα ελαχιστα) να τον κρυψετε σε ενα πυκνο θαμνο ή να τον θαψετε σε αποσταση κοντινη για να μην τον "αποσύρουν" !!

    It works!!!! με μετρησιμα αποτελεσματα παντα! εαν εχετε μαζι σας ένα μετρητή ραδιοσυχνοτήτων ώστε να ελέγξετε το σήμα που εκπέμπει η κεραια πριν και μετά . Συνήθως μετά από κάποια λεπτά της ώρας η ένδειξη στο μετρητή πέφτει μέχρι μηδενικού σημείου . Αυτό σημαίνει πως οι εν λόγω κεραίες δεν μπορούν να μας βλάψουν πλέον .



    By: EVI @ 13/10/2010


2002 - 2007. Pramnos Hosting
Another site of Pramnos.net
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Terms of use . Contact . Sitemap . Users . Advertisment! . Top