Greek English
  Home    Forums    Photos    Polls

:: suggestions

:: news
Read in Pramnos.com:


:: suggestions

:: polls
Will you come to Ikaria at Christmas?
Yes
No
Maybe
[ More ]


:: photos



in the Web
in nikaria.gr
Home Page » Αρθρογραφία για την Ικαρία

Ο Ίκαρος στην Γ’ Εθνική

Νέα » Αθλητικά - 27/08/2010

Το μεγάλο άλμα στην ιστορία του έκανε σήμερα ο Ίκαρος απαντώντας θετικά στο αίτημα της ΕΟΚ για συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής την αγωνιστική περίοδο 2010 – 2011.

Ο Ίκαρος στην Γ’ Εθνική

Έπρεπε να περάσουν αρκετά χρόνια (τελευταία η ομάδα της Αναγέννησης, την περίοδο 88 – 89) για να δούμε συμμετοχή ομάδας από τον Νομό στη Γ΄Εθνική κατηγορία. Και σήμερα ήταν η μεγάλη μέρα για τον Ίκαρο. Σήμερα που απαντώντας θετικά στην πρόταση της Ομοσπονδίας έτσι ώστε από τη νέα αγωνιστική περίοδο ν’ αγωνίζεται στη Γ΄Εθνική.

Το SamosBasket επικοινώνησε με τον πρόεδρο της ομάδας κ. Παντελή Στέφο όπου φανερά συγκινημένος μας ανάλυσε τι έγινε μέσα σε λίγες ώρες:

* Έμαθα την πρόταση της Ομοσπονδίας γύρω στο μεσημέρι. Αμέσως κάλεσα όλους τους παίκτες στο κατάστημά μου (κοντά στα 10 άτομα), όπου όλοι μαζί πήραμε την απόφαση να πάρουμε μέρος στη Γ΄Εθνική που για μένα ήταν όνειρο ζωής, αφού επτά φορές κυνηγήσαμε το όνειρο της ανόδου, χωρίς πάντοτε να έχουμε αίσιο τέλος.

* Πήραμε τη διαβεβαίωση του γενικού γραμματέα της Ομοσπονδίας του κ. Παναγιώτη Τσαγκρώνη για παράταση της μεταγραφικής περιόδου όσο αφορά την ομάδα μου για 15 ημέρες (η παράταση ξεκινά από αύριο 27 Αυγούστου).

* Σε σχέση με το περσινό έμψυχο δυναμικό η ομάδα δεν έχει διαφορές. Ο Βαγγέλης Τσουρής αν και είχε μεταγραφεί στη Νίκη Αμαρουσίου μετά τις τελευταίες εξελίξεις γυρνάει στην ομάδα του Ικάρου αφού η Νίκη Αμαρουσίου έκανε δήλωση ανάκλησης της μεταγραφής. Πιστεύω ότι θα γυρίσει πίσω και ο Χατζηνάκης (που είχε δοθεί με υποσχετική στον Πολυκράτη), ενώ για τον Στέργιο Μυτιληνού (με υποσχετική στον Πολυκράτη), του έγινε πρόταση να ξαναγυρίσει στην ομάδα. Αναμένουμε την απάντηση των παικτών. Και φυσικά επιστρέφει και ο Λούης Κυπραίος.

* Σίγουρα η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση και έχω σκοπό να κάνω πρόταση σε 3 παίκτες από ομάδες των Αθηνών και σε 2 παίκτες που αγωνίζονται σε ομάδα της Σάμου (πλήν Χατζηνάκη – Μυτιληνού).

* Το προπονητικό δίδυμο θα είναι το ίδιο: Καλαμάρας Νίκος –Μαρκάκης Νίκος.

* Σίγουρα η συμμετοχή του Ικάρου θα είναι μια μεγάλη υπόθεση για όλους μας. Εκτός από τη διαφήμιση του νησιού, κερδισμένοι θα είναι οι κάτοικοι της Ικαρίας που θα βλέπουν τον εκπρόσωπό τους στα μεγάλα γήπεδα, καθώς και τα νέα παιδιά που έρχονται από πίσω, που θα αποκομίζουν τεράστιες μπασκετικές εμπειρίες.

* Σήμερα το βράδυ θα έχουμε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο το ΔΣ του Ικάρου καθώς και η Δημοτική Αρχή του Αγίου Κηρύκου, έτσι ώστε να σχεδιάσουμε την πορεία της ομάδας στη Γ’ Εθνική κατηγορία.

* Μοναδικός απών από την ομάδα μας θα είναι ο «μικρός» Σωκράτης Κουλουμπής που μεταγράφεται στην ομάδα του Πανιωνίου. Του ευχόμαστε ότι καλύτερο.

* Το όνειρο γίνεται πραγματικότητα. Ήταν ένα όνειρο ζωής. Υγεία να έχουμε και με το τέλος της αγωνιστικής περιόδου θα μπορούμε να πούμε ότι τα καταφέραμε.


samosbasket.gr
Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)

2002 - 2007. Pramnos Hosting
Another site of Pramnos.net
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Terms of use . Contact . Sitemap . Users . Advertisment! . Top