Greek English
  Home    Forums    Photos    Polls

:: suggestions

:: news
Read in Pramnos.com:


:: suggestions

:: polls
Will you come to Ikaria at Christmas?
Yes
No
Maybe
[ More ]


:: photos



in the Web
in nikaria.gr
Home Page » Αρθρογραφία για την Ικαρία

Ανακοίνωση του Δήμου Φούρνων για τα προβλήματα του A.T.M της Εθνικής Τράπεζας

Νέα » Τοπικά νέα - 27/08/2010

Μετά από το πολύ σοβαρό πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί στους Φούρνους εξ' αιτίας της Εθνικής Τράπεζας, που έχει ως αποτέλεσμα πολλοί τουρίστες να εγκαταλείπουν το νησί μέσα στην τουριστική περίοδο, ο Δήμος έβγαλε σχετική ανακοίνωση.

Ανακοίνωση του Δήμου Φούρνων για τα προβλήματα του A.T.M της Εθνικής Τράπεζας

Ο Δήμος Φούρνων Κορσέων, εκφράζει δια του παρόντος τη μέγιστη απογοήτευσή του προς την πολιτική της Εθνικής Τράπεζας Ελλάδας. Εδώ και έξι (6) ημέρες, το Μηχάνημα Αυτόματης Ανάληψης (A.T.M.) που φιλοξενείται ΔΩΡΕΑΝ στο χώρο του Δημαρχείου Φούρνων, ΔΕΝ έχει εφοδιαστεί από τους αρμόδιους.

Αποτέλεσμα: Εκατοντάδες επισκεπτών έχουν ταλαιπωρηθεί μένοντας χωρίς οικονομική κάλυψη. Οι τουρίστες διαμαρτύρονται εντονότατα αφού δεν έχουν χρήματα ούτε για το πρωινό τους, πόσο μάλλον για γεύμα ή την πληρωμή δωματίων και εισιτηρίων για την αναχώρησή τους!!!
Σε τηλεφωνική επικοινωνία με τους αρμόδιους της Ε.Τ.Ε., οι δικαιολογίες που ακούστηκαν ήταν παντελώς αβάσιμες, του τύπου να πληρώσει ο Δήμος την μεταφορά της αποστολής ή ότι δεν υπήρχε συγκοινωνία από Εύδηλο κ.λ.π.
Αξίζει να σημειώσουμε εδώ πως η συγκοινωνία με Φούρνους, γίνεται από Αγ. Κήρυκο και όχι Εύδηλο...!

Η Δημοτική Αρχή, καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου ντόπιοι και επισκέπτες του νησιού να απολαύσουν την φιλοξενία των Φούρνων και να ηρεμήσουν από την καθημερινότητα. Δυστυχώς εξαιτίας ορισμένων ανεύθυνων υπεύθυνων, αυτό ΔΕΝ κατέστη δυνατό και, ο τόπος μας έχει δυσφημιστεί στο μέγιστο
Καλούμε τους υπεύθυνους να αναλάβουν άμεσα τις ευθύνες τους και, αν η Εθνική ΔΕΝ μπορεί να συντηρεί το A.T.M. ευθύνης της, να το απομακρύνει ΑΜΕΣΑ.
Επίσης, καλείται κάθε ενδιαφερόμενη τράπεζα να εκφράσει το ενδιαφέρον της για τοποθέτηση A.T.M. στους Φούρνους.

Ο Δήμαρχος Φούρνων Κορσέων


Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)

2002 - 2007. Pramnos Hosting
Another site of Pramnos.net
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Terms of use . Contact . Sitemap . Users . Advertisment! . Top