Greek English
  Home    Forums    Photos    Polls

:: suggestions

:: news
Read in Pramnos.com:


:: suggestions

:: polls
Will you come to Ikaria at Christmas?
Yes
No
Maybe
[ More ]


:: photos



in the Web
in nikaria.gr
Home Page » Αρθρογραφία για την Ικαρία

Το φεστιβάλ Δράμας στην Ικαρία

Νέα » Πολιτισμός - 07/09/2010

Το διήμερο 9-10 Σεπτέμβρη (Πέμπτη - Παρασκευή), ο δημοτικός κινηματογράφος Αγίου Κηρύκου θα προβάλει τις βραβευμένες ταινίες του Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας 2010.

Το φεστιβάλ Δράμας στην Ικαρία

Το Φεστιβάλ της Δράμας είναι ένας από τους τρεις εθνικούς θεσμούς στο χώρο του κινηματογράφου - μαζί με το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου και το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου στη Θεσσαλονίκη.Το Φεστιβάλ Δράμας ξεκίνησε το 1978 ως πρωτοβουλία της Κινηματογραφικής Λέσχης της Δράμας. Έπειτα από μερικά χρόνια, το Φεστιβάλ υιοθετήθηκε από τον Δήμο της Δράμας και στα μέσα της δεκαετίας του 80’ από την Πολιτεία.

Το Φεστιβάλ Δράμας είναι ένας ζωντανός οργανισμός που εξελίσσεται και ανανεώνεται. Έτσι, εκτός από το Εθνικό Φεστιβάλ τα τελευταία χρόνια διεξάγεται και το Διεθνές Φεστιβάλ , όπου διαγωνίζονται παρουσιάζονται στα παράλληλα αφιερώματα ταινίες κινηματογραφιστών απ’ όλο τον κόσμο. Τα τελευταία 14 χρόνια το Φεστιβάλ έχει αρχίσει τις “περιηγήσεις” του σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας και από το καλοκαίρι του 2007 έχουμε την τύχη να το απολαμβάνουμε και στην Κόρινθο.


Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)

Comments

  • Από την Κινηματογραφική Λέσχη Αγ.Κηρύκου (όπως και τα 2 τελευταία χρόνια) παρουσιάζονται στον δημοτικό κινηματογράφο οι βραβευμένες ταινίες μικρού μήκους του περσινού Φεσιβάλ Δράμας.
    By: γιώργος Βιτσαράς @ 07/09/2010


2002 - 2007. Pramnos Hosting
Another site of Pramnos.net
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Terms of use . Contact . Sitemap . Users . Advertisment! . Top