Greek English
  Home    Forums    Photos    Polls

:: suggestions

:: news
Read in Pramnos.com:


:: suggestions

:: polls
Will you come to Ikaria at Christmas?
Yes
No
Maybe
[ More ]


:: photos



in the Web
in nikaria.gr
Home Page » Αρθρογραφία για την Ικαρία

Στέγαση παραρτήματος του Κέντρου Πρόληψης στην Ικαρία

Νέα » Τοπικά νέα - 05/08/2010

Με επιστολή του προς το Κέντρο Πρόληψης "Φάρος", ο δήμαρχος Αγίου Κηρύκου, Σπύρος Τέσκος, προτείνει την δημιουργία παραρτήματος του Κέντρου Πρόληψης στον χώρο του παλαιού δημαρχείου του Αγίου Κηρύκου.

Ακολουθεί η επιστολή:

ΘΕΜΑ:  Στέγαση  παραρτήματος του Κέντρου Πρόληψης στην Ικαρία

Αγαπητοί συνεργάτες
Σε συνέχεια της εποικοδομητικής  συνεργασίας και της κοινής μας προσπάθειας τα τελευταία δυο χρόνια , προσπάθεια από την οποία προέκυψε σημαντική αναβάθμιση της έντασης και της ποιότητας της δουλειάς του Κέντρου Πρόληψης στην Ικαρία και τους Φούρνους. Επανερχόμαστε  σχετικά με την πρόταση  δημιουργίας  παραρτήματος του Κέντρου Πρόληψης στην Ικαρία, για να κάνουμε πιο συγκεκριμένα τα όσα αναφέρουμε στην από 19/4/2010 επιστολή μας .
Σε ότι αφορά την δυνατότητα στέγασης του παραρτήματος του κέντρου πρόληψης σε γραφείο του Δήμου Αγίου Κηρύκου σας γνωρίζουμε πως άμεσα αυτό μπορεί να γίνει στο ισόγειο του παλιού δημαρχείου του Αγίου Κηρύκου στην πλατεία του οικισμού, λόγω του ότι όμως στον συγκεκριμένο χώρο προβλέπεται να στεγαστούν  υπηρεσίες του νέου ενιαίου δήμου Ικαρίας (από το 2011). Ο δήμος Αγίου Κηρύκου έχει προγραμματίσει είδη την ανακαίνιση παλιού δημοτικού κτηρίου σε όμορο οικισμό του δήμου που θα αποτελέσει την μόνιμη και οριστική στέγη του κέντρου πρόληψης .

ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΤΙΜΗ

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΓΙΟΥ   ΚΗΡΥΚΟΥ

ΣΠΥΡΟΣ  ΤΕΣΚΟΣ

 


Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)

2002 - 2007. Pramnos Hosting
Another site of Pramnos.net
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Terms of use . Contact . Sitemap . Users . Advertisment! . Top