Greek English
  Home    Forums    Photos    Polls

:: suggestions

:: news
Read in Pramnos.com:


:: suggestions

:: polls
Will you come to Ikaria at Christmas?
Yes
No
Maybe
[ More ]


:: photos
Παραλία


in the Web
in nikaria.gr
Home Page » Αρθρογραφία για την Ικαρία

Νεκρός σε τροχαίο 21χρονος

Νέα » Τοπικά νέα - 23/07/2010

Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα με θύμα ένα νέο άνθρωπο σημειώθηκε στις 1.45 τα ξημερώματα στην παραλιακή Αγίου Κηρύκου - Ξυλοσύρτη

Νεκρός σε τροχαίο 21χρονος
Το δυστύχημα σημειώθηκε όταν συγκρούστηκαν μετωπικά δυο μοτοσικλέτες με αποτέλεσμα το θάνατο του ενός οδηγού 21χρόνων από τον Άγιο Κήρυκο. Ο 20χρονος οδηγός της άλλης μοτοσικλέτας τραυματίστηκε πολύ σοβαρά και μεταφέρθηκε για νοσηλεία στο Νοσοκομείο της Σάμου.
ert.gr
Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)

Comments

  • Σαν μοτοσυκλετιστης κι εγω, χωρις επεμβαση της τροχαιας αστυνομιας, τα θανατηφορα ατυχηματα στις πιο πυκνοκατοικιμενες περιοχες ηταν και παραμενουν θεμα χρονου, δηλαδη οχι αν θα συμβουν αλλα ποτε και ποσο συχνα το καλοκαιρι και στις γιορτες που η χρηση τους ανεβαινει δραματικα. Η κατασταση στην οποια βρισκοντε πολα δυκυκλα που κυκλοφορουν ελευθερα κι ανενοχλητα απο κανενα, το βραδυ χωρις φωτα κυριως, ειναι εξευτελιστικη οσο κι επικυνδυνη.

    Αν μαλιστα υπαρχει και χρηση αλκολ η αλλων ουσιων, απο τους καβαλαρηδες, τοσο το χειροτερο. Και η γενικη κατασταση της οδοποιηας γενικα καθως και συντηρησης ειναι συχνα πυκνα τουλαχιστον προβληματικη ας πουμε, λογω ελλειψης κοινοτικων πορων.
    By: Νικολας Ι. Ξενακης @ 23/07/2010


2002 - 2007. Pramnos Hosting
Another site of Pramnos.net
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Terms of use . Contact . Sitemap . Users . Advertisment! . Top