Greek English
  Home    Forums    Photos    Polls

:: suggestions

:: news
Read in Pramnos.com:


:: suggestions

:: polls
Will you come to Ikaria at Christmas?
Yes
No
Maybe
[ More ]


:: photos



in the Web
in nikaria.gr
Home Page » Αρθρογραφία για την Ικαρία

Έδιωξαν τους "ράμπο" του ΣΔΟΕ από την Ικαρία

Νέα » Τοπικά νέα - 09/07/2010

Αντιμέτωπο με τους Ικαριώτες ήρθε το κλιμάκιο της Υπηρεσίας Ειδικών Ελέγχων, που επισκέφτηκε τις Ράχες Ικαρίας την Τετάρτη, για να διενεργήσει ελέγχους στα λογιστικά βιβλία των καταστηματαρχών της περιοχής.

Έδιωξαν τους

Μόλις η παρουσία των ελεγκτών έγινε αντιληπτή, περίπου 50 καταστηματάρχες συγκεντρώθηκαν εκεί και απαίτησαν από το κλιμάκιο του πρώην Σ.Δ.Ο.Ε. νυν ΥΠ.Ε.Ε. να φύγει.

Οι επαγγελματίες συνομίλησαν με τους ελεγκτές σε έντονο ύφος. Τους εξήγησαν τη δυσμενή οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκονται, καθώς η πτώση των τζίρων είναι μεγάλη και διαρκώς πτωτική. Τελικά το κλιμάκιο μετά από λίγο αποχώρησε από τις Ράχες. Από την πρώτη στιγμή, στο πλευρό των επαγγελματιών, βρέθηκε ο δήμαρχος Ραχών, Φανούρης Καρούτσος.

«Υπήρξε κινητοποίηση από 50 περίπου άτομα, που συγκεντρώθηκαν και συνομίλησαν, με έντονο ύφος, με τους τρεις υπαλλήλους της υπηρεσίας. Τους εξέθεσαν τη δύσκολη κατάσταση, που επικρατεί εδώ και πολύ καιρό. Δεν είναι δυνατόν με την κάθετη πτώση του τζίρου, να γίνεται ένα κυνήγι εσόδων, που μοιάζει με κυνήγι μαγισσών.

Οι δραστηριότητες όλων έχουν πέσει στο μηδέν. Δεν παρανομούμε, αλλά αυτή την περίοδο σφυροκοπείται το εισόδημα όλων. Απαντάμε σε όλους, πως οι αγώνες μπορούν να δώσουν τέλος στον κατήφορο του εισοδήματος, που όμοιο με αυτό δεν έχει γνωρίσει ο τόπος», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Καρούτσος.

Πηγή: armoniaradio.gr 


Zougla.gr
Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)

Comments

  • αγαπητοί Ραχιωτες .. είμαι φίλος του Αντρέα Καρουτσο λέγομαι Ν.ΣΤΕΑΦΑΝΗΣ ..σας συμπαραστεκόμαστε ολόψυχα στο δίκιο αγώνα που πραγματοποιηται ..που τα αρπαχτικά κοράκια ζήλεψαν και θέλουν να σας το αρπάξουν τζάμπα ..δλδ το ενεργειακό σας αυτόνομο σύστημα . είμαι πάντα διπλά σας .Με αγάπη και σεβασμό http://www.antinews.gr/?p=53156
    By: ν.στεφανης @ 11/07/2010


2002 - 2007. Pramnos Hosting
Another site of Pramnos.net
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Terms of use . Contact . Sitemap . Users . Advertisment! . Top