Greek English
  Home    Forums    Photos    Polls

:: suggestions

:: news
Read in Pramnos.com:


:: suggestions

:: polls
Will you come to Ikaria at Christmas?
Yes
No
Maybe
[ More ]


:: photos



in the Web
in nikaria.gr
Home Page » Αρθρογραφία για την Ικαρία

Αναζήτηση των «ληστών με τα μαύρα» στην Ικαρία

Νέα » Τοπικά νέα - 11/09/2009

Μυστική αποστολή στην Ικαρία πραγματοποίησε κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού κλιμάκιο της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας. Συμμετείχαν ένας υπαστυνόμος και δύο ανθυπαστυνόμοι, οι οποίοι είχαν πάρει εντολή να ελέγξουν πληροφορία σύμφωνα με την οποία στο συγκεκριμένο νησί είχαν καταφύγει, άγνωστο από πότε, τα τρία καταζητούμενα από το 2006 μέλη των «ληστών με τα μαύρα».

Πηγές μέσα από την Αστυνομία ανέφεραν ότι η συγκεκριμένη πληροφορία είχε θεωρηθεί ως «ιδιαίτερα αξιόπιστη» και για τον λόγο αυτό κρίθηκε σκόπιμο να ελεγχθεί με τη δέουσα προσοχή.

Μια από τις κυρίαρχες θεωρίες άλλωστε που έχει αναπτυχθεί στο εσωτερικό της ΕΛ.ΑΣ συνδέει τα συγκεκριμένα άτομα, όχι μόνο με ληστείες τραπεζών, για τις οποίες έχουν άλλωστε κατηγορηθεί, αλλά και για εξτρεμιστική δράση.

Για τις ανάγκες της μυστικής επιχείρησης, αναφέρουν στην «Κ» καλά ενημερωμένες πηγές, οι τρεις αστυνομικοί χρειάστηκε να κατασκηνώσουν σε παραλίες του νησιού που συγκεντρώνουν νεαρά κυρίως άτομα και να συμμετάσχουν σε κοινωνικές δραστηριότητες και εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στην Ικαρία, στο διάστημα της εκεί παραμονής τους.

Προκειμένου να ελέγξουν την αξιοπιστία της πληροφορίας που τους είχε οδηγήσει στο ανατολικό Αιγαίο και να συλλέξουν πληροφορίες σχετικά και με άλλα πρόσωπα που βρέθηκαν να κινούνταν στο νησί, οι τρεις αστυνομικοί φέρονται να αξιοποίησαν στο μέγιστο τις δυνατότητες της νέας τεχνολογίας.

Η έκθεση

Το ταξίδι της Αντιτρομοκρατικής στην Ικαρία δεν αποκλείεται να σχετίζεται και με την έκθεση με πίνακες ζωγραφικής του εγκλείστου στις φυλακές Κορυδαλλού για συμμετοχή στη «17 Νοέμβρη» Χριστόδουλου Ξηρού σε χώρο που εξασφάλισε ο θείος των αδελφών Ξηρού Αργύρης Τσακαλίας.

Δημοσιεύτηκε, στο μεταξύ, χθες στην εφημερίδα «Το Ποντίκι» η 14σέλιδη προκήρυξη του «Επαναστατικού Αγώνα» με την οποία η οργάνωση ανέλαβε την ευθύνη της επίθεσης στο Χρηματιστήριο και την τράπεζα Eurobank στην Αργυρούπολη.

Του Γιαννη Σουλιωτη


Καθημερινή
Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)

Comments

  • Αυτοι με τα μαυρα μπας και ηταν παπαδες απο αυτους που ηχαν την εξυπναδα κι εβγαλαν απαγορευτικο σε γαμους που τελουνται σ εκκλησακια;

    Μνεισθητι μοθ κυριε, τι ειναι αυτο παλι.

    Απο την αλλη πλευρα βεβαια, οποια διαφημηση για την Νικαρια ειναι καλη διαφημηση για το νησι.

    Κι ας μας στελνη η πολυταλαιπωρημενη δηθεν αντιτρομοκτατικη τα παιδια εκδρομη σε μας.
    By: Συγκουδουνος @ 14/09/2009


2002 - 2007. Pramnos Hosting
Another site of Pramnos.net
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Terms of use . Contact . Sitemap . Users . Advertisment! . Top