Greek English
  Home    Forums    Photos    Polls

:: suggestions

:: news
Read in Pramnos.com:


:: suggestions

:: polls
Will you come to Ikaria at Christmas?
Yes
No
Maybe
[ More ]


:: photos
PA200920


in the Web
in nikaria.gr
Home Page » Αρθρογραφία για την Ικαρία

Ανεξερεύνητη Ικαρία και Φούρνοι

Νέα » Πολιτισμός - 03/09/2009

«Ανεξερεύνητη Ικαρία και Φούρνοι». Δύο προορισμοί ποτισμένοι με σαγηνευτική ομορφιά, μυστηριώδη ενέργεια και άγρια, συναρπαστικά τοπία. Για όσους δεν φοβούνται την αναζήτηση και επιζητούν νέες εμπειρίες, οι τόποι αυτοί αποτελούν ιδανικό έδαφος, προσφέροντας κυριολεκτικά τα πάντα.

Σε αυτόν τον εξειδικευμένο ταξιδιωτικό οδηγό από τις εκδόσεις ROAD (www.road.gr) βρίσκονται συγκεντρωμένα όλα όσα θέλει να γνωρίζει ένας ταξιδευτής, καθώς και άφθονο φωτογραφικό υλικό· εκπληκτικές παραλίες, καλά κρυμμένες στη δαντελωτή ακτογραμμή των Φούρνων και τον γοητετικό παράκτιο κόσμο της Ικαρίας, καταπράσινοι ποταμοί, βγαλμένοι από μαγικά παραμύθια, οροπέδια πνιγμένα στην πέτρα και τη σκόνη, ένα "αρχαίο" πυκνό δάσος, απαράμιλλη φύση και ξεχασμένα ζώα, ηλιοκαμμένοι άνθρωποι με πεντακάθαρο βλέμμα, μέσα σε χωριά βγαλμένα από μυθικές διηγήσεις... 

Μετά  από επιτόπια έρευνα και μελέτη, ένας εμπεριστατωμένος ταξιδιωτικός οδηγός κυκλοφορεί πλέον για να ενημερώσει και να διαφωτίσει τους απαιτητικούς ταξιδευτές. Τα κομμάτια του παζλ ενώνονται από την συγγραφέα του βιβλίου, Αλεξία Παλαιστή, μέσα από διεισδυτικές περιγραφές, χαριτωμένες διηγήσεις, πολύχρωμες ιστορίες και κάθε είδους πληροφορίες, διαμορφώνοντας μια ολοκληρωμένη εικόνα της Ικαρίας και των Φούρνων.  

Η πρώτη επίσημη  παρουσίαση του βιβλίου  θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 6/9/2009 στο φωτογραφείο του Χρήστου Μαλαχία στο Χριστό Ραχών στην Ικαρία, στις 21:00, με τη συνεργασία του Πολιτιστικού Συλλόγου Χριστού Ραχών.  

Λίγα  λόγια για τη συγγραφέα

Η Αλεξία Παλαιστή γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα και σπούδασε στο Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έκανε μεταπτυχιακό στην Αγγλία και την Ολλανδία, με αντικείμενο τις Δημόσιες Σχέσεις και επέστρεψε στην Ελλάδα για να εργαστεί ως δημοσιογράφος, ως υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων και ως καθηγήτρια. Η αγάπη της για τη συγγραφή, για τα ταξίδια, για την Ικαρία και τους Φούρνους οδήγησαν στην συνεργασία της με τις εκδόσεις ROAD και την κυκλοφορία του πρώτου της βιβλίου.


Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)

2002 - 2007. Pramnos Hosting
Another site of Pramnos.net
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Terms of use . Contact . Sitemap . Users . Advertisment! . Top