Greek English
  Home    Forums    Photos    Polls

:: suggestions

:: news
Read in Pramnos.com:


:: suggestions

:: polls
Will you come to Ikaria at Christmas?
Yes
No
Maybe
[ More ]


:: photos



in the Web
in nikaria.gr
Home Page » Αρθρογραφία για την Ικαρία

Στους αγώνες Aegean regatta 2009 το τμήμα ιστιοπλοΐας Κεραμωτης του ΝΟΚ

Νέα » Αθλητικά - 30/07/2009

Ξεκινάει στις 21/8 από την Κεραμωτή το σκάφος Δήμος Κεραμωτής- ΚΑΛΥΨΩ με πλήρωμα από τους μαθητές της σχολής Κεραμωτής, για να συμμετάσχει στον μεγαλύτερο αγώνα που διοργανώνει κάθε χρόνο η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία.

Φέτος ο αγώνας ξεκινά από την Ικαρία στις 24/8 και τελειώνει στους Λειψούς στις 29/8. Περιλαμβάνει αγώνες Ανοιχτής θάλασσας καθώς και τεχνικούς αγώνες στην Σάμο και στους Λειψούς. Ήδη η ελίτ του Ελληνικού στόλου έχει δηλώσει συμμετοχή. Ιδιαίτερη προβολή θα έχει και φέτος ο διάσημος αγώνας ειδικά λόγω της ομιλίας του προέδρου του VOLVO OCEAN RACE που θα μιλήσει στους αθλητές στο Καρλόβασι Σάμου.

Η συγκεκριμένη συμμετοχή είναι η τρίτη για τον Ν.Ο.Κ. μετά την διπλή συμμετοχή του 2003 των σκαφών Αιολου και Αιθρία με κυβερνήτες τους Χαραλάμπους Δημήτρη και Σοφίτση Στάθη. Στο σκάφος θα επιβαίνουν οι Γκριτζελάκης Χριστόφορος, Πανδράκης Βαγγέλης, Πασσαλίδης Γιάννης και Κοτσανίδης Σταύρος που θα το κατεβάσουν στην Ικαρία και ο εκπαιδευτής της σχολής Κεραμωτής Στάθης Σοφίτσης με τον Δημήτρη Σοφίτση που θα συναντήσουν την ομάδα εκεί, μεταβαίνοντας αεροπορικώς.


Kavalanet.gr
Tags: Aegean Regatta.
Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)

2002 - 2007. Pramnos Hosting
Another site of Pramnos.net
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Terms of use . Contact . Sitemap . Users . Advertisment! . Top