Greek English
  Home    Forums    Photos    Polls

:: suggestions

:: news
Read in Pramnos.com:


:: suggestions

:: polls
Will you come to Ikaria at Christmas?
Yes
No
Maybe
[ More ]


:: photos



in the Web
in nikaria.gr
Home Page » Αρθρογραφία για την Ικαρία

«Αegean Regatta 2009»: Ανοίγουν πανιά στην Ικαρία

Νέα » Αθλητικά - 10/07/2009

Την πορεία του διεθνούς ιστιοπλοϊκού αγώνα «Αegean Regatta 2009» που διοργανώνει το υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας, Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, παρουσίασε χθες ο υπουργός Αναστάσης Παπαληγούρας.

Η Aegean Regatta διοργανώνεται για 9η συνεχή χρονιά και θα ανοίξει πανιά από τις 23 Αυγούστου έως τις 29 Αυγούστου 2009, με σημείο εκκίνησης τον Εύδηλο της Ικαρίας κι αφού περάσει από το Καρλόβασι και το Βαθύ της Σάμου θα καταλήξει στους Λειψούς.

Ο κ. Παπαληγούρας, επισήμανε την αγάπη που δείχνουν οι κάτοικοι του Αιγαίου στην «Αegean Regatta», η οποία έχει αναδεχθεί σε θεσμό για το ναυταθλητισμό στη χώρα μας.

«Πρόκειται για ένα μεγάλο πολιτιστικό γεγονός στο οποίο δεν συμμετέχουν μόνο οι αθλητές και οι διοργανωτές, αλλά το σύνολο των κατοίκων των νησιών, επιδιώκοντας την προβολή της ιδιαιτερότητας του νησιού τους με όλες τις μορφές», ανέφερε από την πλευρά του ο υφυπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας, Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Πάνος Καμμένος.

Τέλος ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιάννης Ιωαννίδης εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι: «θα ανταποκριθούμε απόλυτα στις υψηλές οργανωτικές απαιτήσεις και προσδοκίες της διεθνούς αθλητικής κοινότητας, παρέχοντας στους κορυφαίους ιστιοπλόους ένα άρτιο οργανωτικό πλαίσιο, ώστε και οι Αγώνες αυτοί να στεφθούν με επιτυχία».


Ναυτεμπορική
Tags: Aegean Regatta.
Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)

2002 - 2007. Pramnos Hosting
Another site of Pramnos.net
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Terms of use . Contact . Sitemap . Users . Advertisment! . Top